Fitness&iPhone 4

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

dapeda | úte bře 06, 2012 5:57 pm

Fitness&iPhone 4

Ahoj,
chtěl bych se někoho znalého zeptat na funkci Nike&iPod nebo tomu podobné app. Chodívám do fitka (běh/posilování/sedlehy/...) a docela by mě zajímal výsledek celé doby cvičení.
Některé stroje ve fitku dokáží, podle mě nepřesně, zaznamenávat v průběhu (běhu/jízdy/...) stav. Ale je to jen jeden stroj na danou činnost.
Všiml jsem si, že je možné si kolem prsou dát gumový pásek co zaznamenává údaje během celého cvičení.
Věděl by někdo jaké snímací čidlo na hrudník by to mělo být, jestli vůbec je, a jestli je vůbec možné takovéto propojení s iP tak, aby po celém cvičení ukázal výsledný průběh cvičení? Buď přes funkci Nike... nebo lepší app?

Předem díky moc za odpověd´ :-)
Host
Host

Uživatelský avatar quak | stř bře 07, 2012 12:12 am

Re: Fitness&iPhone 4

Jde o to, co chceš zaznamenávat. Ten "gumový pásek" je snímač tepové frekvence. Je řada programů, které umožní záznam pohybové aktivity. Primárně jsou určeny pro outdoor sport a k záznamu trasy využívají GPS. Některé umožní připojit ten hrudní pás a zaznamenávat tak i tepovou frekvenci během sportovního výkonu.

Aplikace, která to dokáže je např. Runtastic.
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

dapeda | stř bře 07, 2012 5:03 am

Používám SportsTracker, když jsem venku na kole či běhám, ale teď mi jde vyloženě o fitko, kde se člověk hýbe především na místě.
Když bych chtěl tedy využít toho snímače, existuje nějaký, který spolupracuje s iP? Popř. jaký a k tomu jaká app :-)

Díky
Host
Host

kotelník | stř bře 07, 2012 7:21 am

Fitness&iPhone 4

Mrkni na zajimavy koncept Nike Fuel na net...http://www.nike.com/fuelband/
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar mookie | stř bře 07, 2012 11:20 am

dapeda píše:Používám SportsTracker, když jsem venku na kole či běhám, ale teď mi jde vyloženě o fitko, kde se člověk hýbe především na místě.
Když bych chtěl tedy využít toho snímače, existuje nějaký, který spolupracuje s iP? Popř. jaký a k tomu jaká app :-)

Díky

pokud myslíš snímač tepový frekvence, tak jakejkoliv hrudní pás, kterej podporuje ANT+ a k tomu adapter k iphonu

http://navigovat.mobilmania.cz/bleskovk ... -a-1314627
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

dapeda | stř bře 07, 2012 11:42 am

Jasně, díky moc. To je přesně ono!! :-)
Host
Host

trminek | čtv bře 08, 2012 3:42 pm

Pokud bys měl JB, tak mám jeden BT hrudní pás k dispozici :-) Funguje bez adaptéru.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar chipy999 | sob bře 24, 2012 1:11 pm

Tak uz existuje hrudny pas,ktory nepotrebuje adapter,ale funguje len s iP4S cez BT 4.0.Nedavno som si ho kupil,dal som s nim zatial 3 behy a je to neocenitelna vec,pokial to niekto s behom mysli vazne!Mimochodom,vola sa Wahoo BlueHR a kupil som ho tu http://www.wahoofitness.com/subpages/product.asp?prod=253&dept=173
Podporuje ho uz celkom dost aplikacii,napr. Runtastic,Runkeeper,iMapMyRun,Endomondo...
iPhone 4S 16 GB
iPad 2 16GB WiFi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone