rony | pát dub 27, 2012 12:26 pm
To je este politika dana Jobsom, ktory nechcel zasrat telefon systemovou bizuteriou a chce nad istymi castami mat uplnu kontrolu. Uprimne uz zo screenshotov mi ta appka pripada take blbitko. Takze to naozaj obmedzuju na to, ze tie appky su uzavrete veci, ktore prinajlepsom nemaju siahat do toho, co uz telefon robi.
Do tejto miery chapem tento pohlad. V druhej zasa nechapem, preco v rolete uz tieto prepinace nie su. Asi tam nie su dovtedy, kym nebudu veci ako "ja mam BT v kuse zapnute a nic to nerobi" voci "ja si BT chcem prepinat" v takom nevyriesitelnom spore.
Opacny postup je dovolit vselijake utilitatka a nadstavby, takze ich mas trebars 10, niektori ludia aj vsetky naraz. Kazda z nich ma svojske ovladanie :)
Fakt neviem, co je objektivne lepsie. Viem, ze pre mna je ten druhy stav zly, lebo nechcem sa uplnym blbostiam venovat vobec. Ak Apple zmudrie a da prepinace do rolety budem happy. Kym to tam neda, tak neriesim preco co ako. :)
Asi vies, ze som tento rok skusil bez jailbreaku a sbsettings. Bal som sa, ze si na absenciu prepinacov nezvyknem. A prekvapivo je to jednoduchsie :-)
Teda... keby ste vymysleli sposob jednoducheho upgrade telefonu ala "klik v itunes" aj s jb, a ponechanim vsetkeho, tak neriesim to tak tragicky. No aktualne v zaujme co najmensich servisnych hratiek s telefonom som jb zrusil :)
PReco niektore veci Apple HNED ako nas napadnu, ze su mozne, nedava do iOS? Opat politika. Nerobia zbrkle rozhodnutia nad rozhranim iOS a z mojej skusenosti v IT je to asi najlepsia taktika riadenia rozbehnuteho stroja.