WhatsApp Messenger - Add me

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

intel777 | sob čer 02, 2012 3:46 pm

WhatsApp Messenger - Add me

Obrázek

Ahoj. Pridaj si ma, az chces a milujes ci mas rad tuto aplilaciu.
JA som si tuto app velmi oblubil, az na tolko ze by som rad spoznal novych priatelov.
Je to velmi jednoduche.
Uloz si moje cislo a napis mi spravu. Automaticky sa mi zobrazi tvoje cislo a mozeme pokecat, .

Obrázek

Dufam, ze mojim vlaknom som nijak neohrozil toto forum. Pokial je to spam, kludne zmazte.

Obrázek

moje cislo +44 757 7898603 GB - Daniel. momentalne zijem v GB, tak preto ta predvolba.
VIem ze tato aplikacia je dostupna vsade. Tak ako u app store, tak aj Android ci nokia.
Viem, ze su aj ine aplikacie ako napriklad viber, ale tato aplikacia mi nevyhovuje stoho dovodu, ze sa nedaju posielat obrazky, ci videa a podobne. V tomto si myslim ze viber je slaby co sa tyka toho, ze ponuka iba volania. Toto ponuka uz znami Skype a ten uz je nejaku dobu na svete. Niekdo povie, ze viber je online stale, ale u mna skype bezi tiez na pozadi.
Ale tymto nechcem poukazovat na to, ze viber si neistalujte, ale iba na to, ze mne nevyhovuje. Ale rozhodne musite posudit vy.

Viem ze Whatsapp je spoplatnena sumou 69 libier, ale zas to neni nezavratna suma a viem ze si to mozu dovolit ludia. Ved skuste a uvidite.
Pekny den prajem.
Naposledy upravil intel777 dne sob čer 02, 2012 10:46 pm, celkově upraveno 1

lafore | sob čer 02, 2012 4:38 pm

Re: WhatsApp Messenger - Add me

OT: aj na Blackberry :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

intel777 | sob čer 02, 2012 4:42 pm

Re: WhatsApp Messenger - Add me

Aj Blackberry
pozri http://www.whatsapp.com/

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz