Pris: A Unique Mobile Camera [1,59,- eur AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar cczero | čtv čer 07, 2012 6:14 pm

Pris: A Unique Mobile Camera [1,59,- eur AppStore]

Celkem mě ta aplikace zaujala, hlavně focení dotykem kdekoliv na display, ale nakonec zklamání, žádné nastavení, natvrdo podivné rozlišení, u fotek 3264x1388, u videa 1920x817, ale co mě rozladilo asi nejvíc, že při ukládání videa do Camera Roll, aplikace spadne a nic se neuloží. Fotky jdou bez problémů. Takže ve finále prakticky nulová použitelnost. 1,59 není žádná palba, ale prý to je zavádějící cena, za víc už jsou hozené peníze do kanálu.

Nemožnost si aplikace vyzkoušet a následně se rozhodnout, zda koupit, či ne, vidím jako jeden z největší nedostatků AppStore obecně.

Jiné zkušenosti a názory?

recenze např:
http://www.iphonefoto.cz/2012/06/07/pri ... eno-v-usa/
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar jackherrer | pát čer 08, 2012 12:49 pm

Re: Pris: A Unique Mobile Camera [1,59,- eur AppStore]

I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar cczero | pát čer 08, 2012 3:08 pm

:-) nebudu reklamovat 40,- Kč, to mi za tu námahu nestojí, ale možná že to někomu šlape a měl by nějaké poznatky ...
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar rony | pát čer 08, 2012 3:09 pm

jailbreak? stacilo by kontaktnut developera, ze mu urobis testera. ostatnym urobis radost.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar cczero | pát čer 08, 2012 3:23 pm

jako že budu fotit a nahrávat videa a psát, kolikrát to spadlo? :-) ... na to si v USA určitě někoho najde, ten developer ...

je to jediná aplikace co padá + ještě dvě od jiného, stejného developera, pokud by to mělo mít něco společného s JB, tak ty aplikace oželím, vždy se najde alternativa co nepadá, tedy ten PRIS a jeho focení dotekem kamkoliv jsem ještě nic podobného neviděl... ale zase to rozlišení .. prý panoramatické, ale pokud se udělá třeba nativní aplikací foto a nálsledně dole a nahoře ořízne, je to, to stejné, takže žádné panorama v pravém slova smyslu to není, ale zase je možný, že update něco zlepší a přidá ..
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Metalgirl | sob čer 09, 2012 8:16 am

Predtim jsem jako free stahla z appstore tuto app, foti i dotykem kamkoliv na obrazovku, nebo namirenim obliceje na objektiv, nebo treba zarvanim skupinoveho cheese. :) http://itunes.apple.com/us/app/camcam-p ... 44353?mt=8

Jinak reklamovat, tam neni problem, ve vyuctovani je odkaz report a problem, klik na to, napsat, ze to nedela, co ma a apple pricte do par dnu na tvuj ucet kredit, za ktery muzes koupit cokoliv jineho.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone