Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zkušenost mám takovou, že pokud deník zveřejníš na iCloudu a pak ho smažeš v zařízení, na kterém byl vytvořen a smažeš i fotky, tak se smaže i z iCloudu. Takže na toto pozor. Jinak celkem pěkná věc. Nahoď nějaké fotky do zařízení, pohrej si s tím, vytvoř si nějaký deník a uvidíš.
Aha. To me mohlo napadnout. To není hezké. Takže když to album vymažu z albumu iPhota, tak je smolik. A kdyz použiju fotky vyfocené fotákem z obrazků ,ty naimportuji do iPhoto, a pak tu fotku smažu ne v iPhoto, ale v obrázcích, tak zmizí také? Asi ano, co, v iPhoto je asi jen odkaz.... Myslel jsem, že efektně nahradím alba uložená v Picasa a zbavím se jednoho Google produktu... Diky.
Ještě je možnost uveřejnit deníky jinde, dokonce tam je i možnost poslat deník do iTunes knihovny. Fakt si to vyzkoušej, pár fotek tam naházej, něco menšího z toho vytvoř a uvidíš. Tam pak jsou možnosti zveřejnění. A ano, jakmile to smažeš z camera rollu, smaže se to i z iPhota, stejně tak, jak vemeš zpět veškeré editace fotek a smažeš je. Tím pádem se smaže i deník. Ale, když ho zveřejníš jinde, tak tam by měl dle mého názoru zůstat.
Díky. Vyzkouším, ale jsem trošičku nemile překvapený. Cpát to jinam ,to už je takové drbání levou nohou za pravým uchem... Vzpomínám se slzou v oku na iWeb a na mobileme. Tam to člověk poskládal , vypsal texty , udělal si x tematických stránek v rámci svého účtu a bylo to fajn. Alternativu iWebu a stabilních albumů Apple bohužel nepřinesl, v tomto konkrétním provázání se vším neni iCloud právě ideální.