Tak po prvej noci som bol sám zvedavý že ako som spal a čakal som nejaký pekný jednoduchý graf v aplikácii, no toho som sa nedočkal čo ma aj dosť mrzí. A Nastavil som si to na 20 minút, no vstal som sám už skôr a čakal kedy to začne budiť. A Zobudilo ma to až keď som sa rozhodol si ešte pospať, keďže som mal ešte trochu času. Bola to prvá noc a tak to nemôžem posúdiť či to je dobré a či nie. Ale pravda je tá že je do dosť úzke a keď máte hrubé ruky tak vás to môže aj rušiť... Ja mám "našťastie" ruky tenké a tak mi to neprekážalo vôbec

A nazbieral som 53 bodov o ktorých ani neviem čo znamenajú... Zrejme to, ako hlboko sa vám podarilo zaspať. A Teraz som si všimol, že mi to ukazuje že som šiel spať už o 9tej čo nie je pravda a vstával som o 3 ráno, čo je tiež blbosť. Ale v settings na stránke WM som nastavil zónu na Európa, tak sa to dnes hádam upraví.
Keby som mal hodnotiť tak:
-samotnému náramku WM by som dal 8/10
-aplikácii WM v iPhone by som dal 4/10
-samotným grafom na webe by šlo 5/10
A baterka si vyžiadala na náramku WM len 30% a na iPhone neviem, keďže som ho mal v nabíjačke celú noc.
Update:
Baterka na iPhone počas 8 hodín spánku si vyžiadala len 8% iPhone bol večer nabitý na 80% a ráno mal 72%. A samozrejme že nebol v nabíjačke...