Obyčejný budík - náhrada standardního

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

jantar | čtv črc 12, 2012 9:46 pm

Obyčejný budík - náhrada standardního

Hledám náhradu za apple budík. Tahle aplikace mi hodně nevyhovuje. Jednak je velmi otravné zadávat opakování (jen dny v týdnu a ještě musím odklikávat každý z nich, chybí denně, týdně apod...), ale hlavně mi chybí rozumný systém odložení dřímání.
Dám příklad - mám si vzít prášek, ale v době upozornění nemu, někde jsemsi ho zapomněl. Potřebuji odložit dynamicky. Teď mohu pouze odložit na standardní čas, u mě 10min, takže odládám klidně 6x než splním úkol.

Koukal jsem na appstore, ale to je plné supermega aplikací, které umí všechno, jednoduchý budík bohužel ne.
Doporučí někdo něco?
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv črc 12, 2012 9:55 pm

Re: Obyčejný budík - náhrada standardního

Vypni si u jakékoliv aplikace ty fičurky a mas co jsi chtel. Respektive je nezapinej. Já používám alarm clock rebel, weather clock a Mighty clock..
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

mirmo80 | pát říj 12, 2012 7:40 pm

@Tea Racer: prosim ta, skusam ten alarm Mighty clock a neviem prist na jednu vec. Za kazdym sa mi nastaveny alarm vymaze. Aj ked ho necham opakovat viacej dni. Rano ma alarm zobudi, najprv pouzijem snooz, potom dam stop. A poobede ked pozriem do nastaveni, nastavenie je prec a mam tam len ad alarm. A opat musim nastavit cas, intenzitu, vybrat ton atd... Nevies, prosim ta, co robim nespravne? Apku mam kupenu.
iPhone XS, iPhone 8, iPhone SE, iPad mini 4, iPad Air, iPad 2, AW 3 42/38mm, ATV 4K 64 GB
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar Tea Racer | sob říj 13, 2012 12:42 pm

Taky mi to udelalo, asi nejaky bug, já mam na stolku zapnuty mighty clock, nebo jiny ale budi me standartni z IP a tak mi to vyhovuje.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

mirmo80 | pát říj 19, 2012 9:35 pm

Tak neviem co sa stalo, ale budik prestal fungovat. Jednoducho sa nezapne. Nepomohol ani restart mobilu, ani reinstal appky, isla teda do prec...

A este som kvoli nemu dnes rano aj zaspal do prace :(
iPhone XS, iPhone 8, iPhone SE, iPad mini 4, iPad Air, iPad 2, AW 3 42/38mm, ATV 4K 64 GB
iPhonefil
iPhonefil

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone