Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Na symbianu jsem mel kdysi takovou statistiku, ktera mi ukazovala v ktery den jsem hodne psal smsky případně komu, či v který den jsem telefonoval dlouho apod. Existuje neco na iPhona?
Na Appstoru neco takoveho tezko bude, muselo by to (podle mne) bezet na pozadi aby to sbiralo data a to Apple nepovoli
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
ahoj všem , omlouvám se, jsem tu nový a určitě zde je již podobné téma, leč nějak jej nemohu najít. Schám pro iphone 4s počítač hovoru a sms, něco jako je pro androin callmetr, aby se to automaticky vždy v den zúčtování vymazalo a jelo na novo. Snad mi někdo pochopí, ve vysvětlování moc dobrej nejsem.
MODERÁTOR Metalgirl POZNAMENÁVÁ:
Sloučeno do již existujícího tématu, příště použij vyhledávání zde na fóru.