Nefunkční vyhledávání v Find my Iphone

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

nuny | sob lis 17, 2012 10:41 pm

Nefunkční vyhledávání v Find my Iphone

Posledních několik týdnů pozoruji podivné chování Find My Iphone. Mam na jeden ucet prihlasena 4 zarizeni ( 3x ip4 s Ios 5 a 1x ipad3 s ios 6) a kdyz dam vyhledat zarizeni tak mi u nekterych ukazuje polohu pred treba 17 minutami. Spravne by mel po prihlaseni na FMI zaktualizovat polohu za posledni cca minutu. Zda se mi ze to zlobi cca od doby kdy jsem dal na ipad ios6 ( bohuzel neni cesta zpet). Zkusil jsem vse mozne ale oprava se mi nedari - postupne jsem na vsech zarizenich zrusil icloudovy ucet a znovu ho zapnul a aktivoval FMI. Problem je evidentne nekde v komunikaci jednotlivych zarizeni s icloudem, protoze se chyba ukazuje i kdyz dam FMI na pc s win pomoci prihlaseni na icloud. Má někdo podobny problem nebo zná řešení ? Děkuji za odpovědi.
Naposledy upravil nuny dne sob lis 17, 2012 11:13 pm, celkově upraveno 1
Iphone 4 (16GB) s JB + new Ipad 4G (64GB) = oba O2
Přechod z WinMobile na Apple byl jako výměna Fabie za Ferrari.
Oboji začíná na F ale tím podobnost končí.
Host
Host

Uživatelský avatar Barberry.pha | sob lis 17, 2012 10:52 pm

Re: Find my Iphone zlobí

POZNÁMKA MODERÁTORA:

Myslis ze je mozne aby si zmenil ten nazev topicu podle pravidel tak, aby vystihoval podstatu tveho problemu? A to ze te neco zlobi to asi uplne nebude. Dekujeme
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone