Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Smaz ty aplikace v iTunes v zalozce Library/Apps (kliknes na ikonu a das delete) a pak das menu File -> Transfer Purchases from xxxx a to ti stahne vse co mas na telefonu zase do iTunes vcetne tech [zakázáno] souboru
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
ako sa daju dostat aplikacie a hry do ip,itunes my nevie prihlasit iphone,uz som ho skusal aj odinstalovat a znova nahrat a stale ,vyhadzuje,treba restartovat alebo znova nainstalovat?
ahoj, po update iOS (z 6.0.1 na 6.1.2) mi vsetky app zmazalo v iTunes... Cez zlozku Purchased som ich stiahol naspat ale nestiahli sa vsetky... Dve app som kupoval cez iPhone , na mail mi prisiel aj doklad o kupe app ale ked ju chcem stiahnut cez iTunes tak mam tam sumu za aplikaciu... nerad by som ju kupil 2x... tie dve app ktore som kupoval cez iPhone nemam ani v zlozke purchased... Nemal niekto podobny problem,?? Dakujem za rady...
Už si nepamatuji přesně jak to bylo, ale u app, kterou jsem měla již zaplacenou, ale stále se mi u ní zobrazovala částka, tak mi to po kliknutí na ni nejdříve první okno napsalo, že jestli ji chci opravdu koupit, to jsem potvrdila a pak druhé okno bylo, že aplikaci mám již koupenou a že už za ní nemusím platit, že se jen stáhne. Jinak napsat na Apple support nejlepší volba. Já tak 2x zaplatila za dvě stejné písničky předtím, ještě jak nefungovalo purchased pro hudbu a pokaždé mi vráili částku za ně jako kredit. Takže napiš jim tam s číslem dokladu o koupi a ještě tam je číslo objednávky order number, tak jim to tam napiš a napiš jim, jaký máš problém.
On ji ale jeste podruhe nekoupil... A myslim, ze kdyz to potvrdi, tak ani nebude potreba tam psat Melo by mu vyskocit, ze ma zakoupeno a App bude stazena
Jadro: Psala jsem, že jinak napsat na apple support. To znamená, že kdyby se nepovedl bod 1 s vyskočeným oknem a platil by za ní podruhé, má se obrátit na support. Doufám, že teď už je to jasné.