Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
ahoj, chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaká podobná app v češtině jako je Siri. Pár app jsem našel, ale byly ze Cydia a dělat jailbreak kvůli Siri se mi nechce, protože z toho mám strach. Předem všem děkuji za odpovědi.
Jako Siri nic nenajdeš V jednom dragonu nadiktujes text, který poslední jako sms, email, nebo na FB V druhem nadiktujes to co chceš najít. Rozezna to češtinu, musíš mít připojeni k netu. Méně se ze zacatku odradit chybami. Učí se to rozeznat tvůj hlas. Pak to funguje obstojně
Plnohodnotnou náhradu Siri v AppStore nenajdeš. Je to logicke. Apple ji tam nikdy nepustí aby ne konkurovat svému produktu
A kdyz si stáhnu aplikaci Sara ( ne z Cydie ale z internetu) tak jak bych to mohl dostat do iphonu? Mám totiž tušení ze jsem videl na youtube nejaké video o tom.
osobne mi z týchto hlasových aplikácií pripadá byť najpoužiteľnejší Google. Síce jediné, čo vie, je vyhľadávanie na webe, ale slová rozpoznáva až s prekvapujúcou presnosťou a to aj v češtine a slovenčine. Siri je síce službami aj celkovou koncepciou úplne niekde inde, ale či sa niekedy dožijeme aj použiteľnej češtiny alebo slovenčiny je vo hviezdach.
Ved sme sa dozili. Nuance ma sk a cz rozpoznavanie. Nuance ma svoju technologiu v SIRI. Len sa asi nedozijeme toho, ze by sa skompletovala SIRI pre SK :) pretoze skor ide o problem, ze na SIRI su naviazane komercne sluzby. Cize nie je problem v tom, ze SIRI by nedokazala desifrovat hovorene SK vetu napr ."Co je v kine" ale v tom, ze ODPOVED nie je ziadna :)
nie celkom, kým Google rozpoznáva dobre a občas sa pomýli, Nuance sa mýli a občas rozpozná dobre - asi má Google väčšiu alebo premakanejšiu databázu hlasových vzoriek pre slovenčinu, inak si to neviem vysvetliť. Čo sa Siri týka, to je samozrejme pravda, ale mohlo by fungovať aspoň niečo - kalendár, SMS, Wolfram Alpha...