Circlegate Transit - offline jízdní řády

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar circlegate | úte srp 02, 2011 8:39 am

Re: Circlegate Transit - offline jízdní řády (AKCE)

Pokud v našeptávači objektů zvolíte "Mapa" a přidáte "špendlík" (buď pomocí tlačítka plus nebo hledáním nebo podržením prstu na daném bodu), je poté možné zobrazit detail tohoto bodu (pomocí modrého tlačítka s bílou šipkou). Zde je poté buď volba "Hledat z daného bodu", případně "Přidat do mých POI", což stiskněte. Pokud si bod takto přidáte a pojmenujete, měl by se poté již zobrazovat při našeptávání a také na záložce Moje. Vyhledávání pak probíhá z GPS vybraného bodu, ale je to použitelné jen u jízdních řádů, kde jsou známé GPS souřadnice zastávek (v tuto chvíli vlaky, autobusy, PID, Brno a Ostrava).
Více informací je kdyžtak zde: http://blog.circlegate.com/post/2011/05/10/Circlegate-Transit-pro-iPhone-zadavani-parametru-hledani.aspx asi uprostřed článku.
Host
Host

Uživatelský avatar vbruno | úte srp 02, 2011 8:58 am

Skvělé, děkuji moc.

EDIT: pls je opravdu nutne aby se Oblibene spoje radily samy podle pouzivani? :-( u historie to chapu, ale Oblibene bych rad mel fixne tak jak chci.

Jinak gratuluju k prvnimu mistu v Top ;-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar circlegate | pon srp 08, 2011 11:27 am

Koukal jsem do aplikace a mě se to neřadí a každopádně by se to řadit nemělo. Položky se posouvají pouze v historii. Vám se přeřazují i v oblíbených? Pokud ano tak se jedná o chybu a podívám se na to.
Díky za gratulaci. Jsme rádi, že se aplikace zatím líbí. Máme připravená další vylepšení, takže po skončení akce zdarma, snad uživatelé nebudou litovat vložených peněz.
Host
Host

Uživatelský avatar vbruno | úte srp 09, 2011 7:47 am

Teď jsem to znovu vyzkoušel a opravdu se to celé prohází v momentě, kdy jednu položku z Oblíbených zvolím.

Trochu jsem to protestoval. Seřadím si položky podle libosti, zvolím jakoukoli možnost a pořadí se zcela přehází. Poté zvolím několikrát libovolnou možnost a již se pořadí nemění. Vypadá to tedy, že se po seřazení vrací pořadí do nějakého výchozího, možná podle toho jak byly položky v minulosti vytvářeny. Je to určitě chyba, díky za opravu.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar circlegate | stř srp 10, 2011 6:47 am

Díky, podívám se na to a do příští verze to bude snad opravené.
Host
Host

Uživatelský avatar vbruno | stř srp 10, 2011 8:48 am

Díky moc!
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar circlegate | čtv srp 11, 2011 9:47 am

Poslal jsem Vám SZ ohledně té chyby. Nějak nejsem schopný to nasimulovat. Díky za pomoc.
Host
Host

Narvil | sob srp 13, 2011 5:42 pm

Chcem sa spýtať či nahodíte aplikáciu aj do amerického app store. Mám, ako možno viaceri účet iba tam a zakladať nový iba kvôli jednej aplikácii je dosť nepraktické. Ďakujem
Host
Host

eO.Exter.xxx | pát srp 19, 2011 1:05 pm

Naprosto perfektni aplikace!!
Jenom par detailu,ktere by nebylo spatne doplnit....:-)
1) O jakeho dopravce se u autobusu jedna napr.(Osnado,Csad,Transcentrum,Student agency apod.)
2) Cena jizdenky na VLAK(obyc jizdne+slevy za inkartu)+BUS+MHD
3) Z jakeho nastupiste autobus odjizdi(Kde je hodne nastupist,tak tam se to blbe hleda.:) )
4) Ted me napadla jenom takova blbost... Metro by nemuselo mit defaultni zelenou barvu.Ale barva by odpovidala trasam. C=cerv. B=zluta. A=zel.

Hlavne bod 1-3 by byl opravu uzitecny.Uz jenom proto,ze to nabizi u Androidu konkurencni Pubtran a ten je free.;)

Uživatelský avatar simir77 | čtv srp 25, 2011 5:43 pm

Rád bych aby mi vývojář vysvětlil proč když mám zakoupeny licence jízdních řádů na rok nemůžu tyto jízdní řády stáhnout!!!!!Aplikace mi stále vypisuje že mám zkontrolovat připojeni na internet,ať dám WiFi či edge proste se to nestáhne.Zkusil jsem tedy u jízdních řádů vlaku prodloužit licenci o rok abych se přesvědčil zda tedy aplikace stahuje data a to jo to proběhlo ale j.řád opět vypisuje nelze stáhnout zkontrolujte nastavení internetu.Žádám tímto o vysvětlení dal jsem dohromady za licence cca 6 eur tak bych tedy rád tuto aplikaci využíval.Děkuji

EDIT:

Problém vyřešen s vývojářem a to velmi rychle a to se cení.Moc díky

No, to je sice krásné, ale mohl jsi to dopsat do předchozího příspěvku, místo toho, abys napsal další. Sloučeno. MG
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi

Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar circlegate | pát srp 26, 2011 7:09 am

Omlouvám se za trochu pozdní reakce na příspěvky, ale až včera jsem si všimnul, že toto vlákno ožilo :wink:

Narvil:
Do amerického AppStore aplikaci určitě přidáme. Přesné datum vám ale v tuto chvíli říci nemohu. Během 1-2 měsíců by se měl objevit první opravdu větší update aplikace, po kterém už se v americkém AppStore aplikace objeví. Počkejte tedy prosím na tento update.

eO.Exter.xxx:
Tyto otázky jsou dále řešeny na našem fóru: http://forum.circlegate.com/viewtopic.php?f=17&t=1279

simir77:
Včera jsme snad vyřešili a problém bude v příštím menším updatu aplikace odstraněn.
Host
Host

Uživatelský avatar vbruno | pát srp 26, 2011 9:42 am

"Opravdu větší update" ? Nechcete nás trošku natěšit? :-)
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar circlegate | pon srp 29, 2011 8:55 am

Bohužel, ale v tuhle chvíli zatím víc neprozradíme. Hlavně proto, že zatím nevíme na sto procent, že se práce zadaří, takže bychom neradi, aby nám uživatelé později nadávali, kde daná funkcionalita je... :)
Pokud ale vše půjde podle plánu, během 1-2 měsíců bude vylepšení venku. Sledujte kdyžtak naše stránky nebo facebook, kde budeme o novinkách informovat.
Host
Host

macuser | pon říj 24, 2011 8:19 am

Pouzivate nekdo tuto aplikaci na dvou zarizenich, jak jste toho docilili?

Uživatelský avatar vbruno | pon říj 24, 2011 8:29 am

Co konkrétně myslíš? Jestli myslíš licenci, tak vzhledem k tomu, že časové In-App Purchases nemusí jít výhradně přes App Store, tak po přihlášení (případně vytvoření registrace) v aplikaci Circlegate Transit se licence převede na tento účet a na jiném zařízení se přáhlásíš ke stejnému účtu a koupené řády stáhneš zdarma.
iPhone expert
iPhone expert

macuser | pon říj 24, 2011 9:09 am

Musim se na to jeste mrknout. Vcera jsem to zkousel na dvou iPhonech. Stejne Apple ID. Pokud to nejde pres Apple ID, ok. Vim, ze na druhem zarizeni je prihlasit pri te sprave datovych souboru. Tedy problem bude v tom, kde mam ziskat ty registracni udaje (jmeno, heslo). Nevzpominam si, ze bych poprve neco zadaval. Kdyz zkousim zadat Apple ID a heslo, tak to nebere - tedy to je to jedine, co me napadlo.

Edit: vbruno, diky, odhlasil jsem se a vytvoril novy ucet. Tedy uz jsem to nasel.
Naposledy upravil macuser dne úte říj 25, 2011 7:17 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar vbruno | pon říj 24, 2011 9:43 am

Ne, to je přímo heslo u CG Tranzit, není to Apple ID.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar circlegate | stř pro 07, 2011 8:46 am

Apple dnes schválil novou verzi aplikace. Kromě několika vylepšení obsahuje také jízdní řády asi 20 největších amerických a kanadských měst. Veškeré vyhledávání spojení funguje také offline, takže pokud máte cestu do USA nebo Kanady, můžete vyzkoušet :wink:
Host
Host

jonathanio | pon bře 25, 2013 8:00 pm

CG Transit jsem pouzival uz na Androidu a po koupi iPhone to byla jedna z prvnich aplikaci, do ktere jsem zainvestoval. V soucasne dobe, ale plne nepodporuje displeje iP5 a tak jsem si dovolil kontaktovat support.
Dnes prisla odpoved:
Dobrý den,
ano, plánujeme a nová verze už je skoro hotová a probíhá závěrečné ladění a testování. Protože se jedná v podstatě o novou aplikaci, je toho opravdu hodně a nechceme vydávat polofunkční aplikaci.
Update už ale brzy bude dostupný.

s pozdravem
Zbyněk Říha
iPhone 6 64GB + iPad Air 2 128GB
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

jonathanio | stř kvě 29, 2013 10:31 am

Re: Circlegate Transit - offline jízdní řády

Konečně nová verze
https://itunes.apple.com/cz/app/cg-tran ... 48814?mt=8
Travel
14.12.2022 06:46
Velikost: 17 MB
Cena: US$ 0
Hodnoceni: 4.46154
od 39 lidí
QR code
circlegate
Transit – Trip Planner 5.0.1
CG Transit offers offline trip planning in public transport systems of more than 20 U.S. and Canadian cities and European trains.

Just pick your departure and destination point and get a list of suggested routes including all the transfers and scheduled departure/arrival times sorted by the time of departure. You can then view detailed information of the routes, display them on the map etc.

Key features:
• Fast offline searching
• Search routes by map
• Advanced search parameters - changing the date and time, adding "via" stations, choosing transport modes, etc.
• Favorite routes
• Push notifications of schedule updates and their immediate download

Available timetables:
• Selected transit authorities in the United States: New York (subway, buses, trains), Chicago, Los Angeles, Houston, Washington, San Francisco, Dallas, Denver, Minneapolis, Portland, Honolulu, Boston, Philadelphia, Pittsburgh
• Selected transit authorities in Canada: Toronto, Ottawa, Calgary, Edmonton, Vancouver, Quebec, Winnipeg
• Train timetables in Germany, France, Italy, Spain, Poland, Benelux, Austria, the Czech and Slovak Republic, Portugal, Switzerland, Hungary, Nordic and Balkan countries
• Selected public transport, bus and train timetables in the Czech and Slovak Republic

U.S. and Canadian cities – free basic features (offline searching, search routes by map), paid premium features (more details, routes and stops searching, no advertisement)
European schedules - an annual license fee (one month to try out all the timetables for free)

Feedback, requests? Please email us at ios@cgtransit.com
VÍCE O APLIKACI