wunderlist Task Manager [Free]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

murriik | sob úno 05, 2011 8:47 pm

wunderlist Task Manager [Free]

[itunes=406644151]The wunderlist mobile app for your iPhone and iPod Touch will boost your productivity. Organize your to-do lists on the go and synchronize it with your free wunderlist desktop app for Windows and Mac. Hundreds of thousands of people worldwide use wunderlist everyda

Obrázek

Program je zadarmo dostupný v AppStore
Features:

+ Vaše úlohy sú synchronizované cez Váš cloud účet medzi Macom/PC/iPhonom
+ Elegantný vzhľad
+ Použiteľnosť
+ Jednoduchá organizácia Vašich úloh
+ Triedenie úloh podľa dátumov
+ K úlohám môžte pridať poznámky
+ Dôležité úlohy môžete označiť hviezdičkou
+ Choose between different background images
+ Notifikácie, koľko úloh máte dnes/zajtra/tento týždeň ap.

Pridávam moju recenziu - http://itmag.sk/2011/01/wunderlist-este ... acia-uloh/[/itunes]

ilijusin | pon úno 07, 2011 12:36 pm

Re: wunderlist Task Manager [Free]

Tato aplikace má velký potenciál. Ještě je tam ale dost drobných nedostatků. Tvůrci se ale zdají být aktivní a zapálení do vývoje, takže se máme na co těšit.
Hlavním nedostatkem je absence nastavení notifikací u jednotlivých úkolů na konkretní termín.

Aplikace na Mac je užitečným doplňkem a je taky velmi povedená. Vše se synchronizuje v cloudu (vytvoříte si acc).

Uživatelský avatar rony | stř dub 17, 2013 6:11 pm

Nova moznost pridelovania uloh inym

http://www.theverge.com/2013/4/17/42349 ... gned-tasks
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Dollly | úte čer 04, 2013 10:13 am

Problém s odškrtáváním splněného úkolu

Zdravím,
mám problém s tím, že když splním daný úkol a chci si ho odškrtnout jako splněný, tak se mi v tu chvíli sice odškrtne a přesune do seznamu completed, ale po pár vteřinách se mi vrátí zpět jako nesplněný. Toto se děje když ho odškrtnu v jakémkoliv seznamu (týdenním, i v mnou vytvořeném). Zkoušel jsem už všechno co mě napadlo (vypnout zapnout app, vypnout zapnout telefon, vymazat a znovu nainstalovat app) ale nic nepomohlo.
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá nějaký typ, co se s tím dá dělat?
Moc děkuju za jakoukoliv radu.

mrzic | úte čer 04, 2013 11:16 am

O jaký se jedná úkol? Má úkol pouze termín ukončení (jedno datum s upozorněním v dané datum) nebo např. upozornění na úkol od 3.6. do 7.6.2013?
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15
iPhone X, iOS 13
Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6
Apple TV4
iPhone expert
iPhone expert

Dollly | úte čer 04, 2013 11:37 am

Úkol má jak termín dokončení - dnes, tak upozornění - taky dneska... ale děje se mi to ještě u druhého úkolu a ten má upozornění dnes a termín dokončení zítra

MiGR | stř čer 05, 2013 7:34 am

Jak vám funguje synchronizace mezi iPhone a iPad? Když něco zadám na iPadu, tak se mi to na iPhone automaticky nesynchronizuje na pozadí. Musím aplikaci na iPhone zapnout aby k tomu došlo. Toto mi dost vadí pro případ že úkol ma reminder.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone