Diablo | stř črc 23, 2008 6:49 pm
Apple ma hodne prisne podminky za kterych mohou developeri publikovat sve aplikace do AppStore.
Z toho co vim.
Aplikace nesmi byt vetsi nez 2GB, nesmi zasahovat ani sebemensim zpusobem do systemu, nemuze upravovovat zadne systemove soubory.
Zadna aplikace se nesmi "dotknout" funkci aplikace Ipod a iTunes v jakekoli podobe...
Zadna aplikace nesmi bezet na pozadi ( tzn musi se uplne vypnout po zmacknuti tlacitka Home )
Zadna aplikace nesmi integrovat nove funkce do zakladu systemu ( jen pro priklad abys vedel co to znamena ... jsou aplikace jako Kate / Inteliscreen apod. )
Developeri musi dodrzovat autorska prava takze nesmeji pouzivat ochrane trademarks , nazvy apod. bez souhlasu dane spolecnosti ( toto postihuje programy jako napr Nes a PSX emulatory , Tetris hry apod. )
a tak dal a tak dal je to strasne moc ...
Ono se neztraci zaruka kvuli tem programum ale kvuli tomu ze jsi jailbreaknul ten iPhone a tim porusil Terms of Use ktere automaticky musis dodrzovat kdyz si kupujes iPhone a jednou ze zakazanych veci je pristup do souboroveho systemu iPhonu pokud se do nej dostanes porusil si Podminky uzivani a Apple/Operator ma pravo ti neuznat zaruku .
to jirka.sima : Take bych nemohl byt oficialne odblokovany telefon proste by me vadila na omezenost a nemoznost upravovat si veci tak jak ja chci. Pokud si kupuji vec chci take abych si s ni mohl delat co chci a nechci byt limitovan ruznymi blokacemi pristupu do systemovych souboru apod. To ze ztracim zaruku s tim pocitam ale v zivote sem nepotreboval zaruku na vyrobek od Applu.