Čtečka EAN/QR kódu s vlastní databází

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

JoU | pát srp 23, 2013 11:47 am

Existuje na Appstore, nebo v Cydii čtečka kódů, která by pracovala s naimportovanou databází?

Představuji si že sejmu kód, a výsledné znaky se porovnají s nějakým předem naimportovaným /třeba přes itunes/ texťákem a rovnou mi to dá výsledek typu "je to Pepsi". Existuje něco takového?
iPhone 7+ 128GB black
poslední a dokonalý macbook pro 17' (i7 2,5GHz quadcore, AMD 6770 HD, 16GB RAM, 500GB SSD)
+Macbook Pro 15 retina (i7 2.6GHz quadcore, GT 650M, 16GB RAM, 512GB SSD)
Apple Watch
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Jam3ss | pon zář 30, 2013 7:28 pm

Taky shanim neco podobneho. Na androidu jsem mel vyhovujici aplikaci, tak doufam ze na iOS by mohla nejaka byt. Tez jsem si naskenoval v praci pruvodku, zadal jmeno vyrobku, poznamky, cislo a datum a ulozil. Kdyz jsem znovu nacetl uz ulozeny kod, jen mi to vypsalo to co jsem si vypsal ja a mohl to jeste upravit, pozmenit a pridat jako dalsi splneny ukol. Snad jsem to napsal srozumitelne :-) Zkousel nekdo tuhle aplikaci ?
https://itunes.apple.com/cz/app/inventory-scanner/id365563373?mt=8

Odesláno z iPhonu
iPhone 5S 16GB Champagne Gold Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone