MAIL app

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

deimossvk | pon zář 22, 2008 12:28 pm

MAIL app

zdravim

chcel som sa spytat, ci je nejak mozne nastavit aby sa maily stahovali automaticky aj pre ine foldre ako inbox

pouzivam google a exchange ucet a na oboch mi stiahne len nove maily v inboxe, co je dost na pikacu, kedze mam postu znacne triedenu

ls8 | pon zář 22, 2008 12:47 pm

Re: MAIL app

Gmail ucet mas nastaveny jak? Pres IMAP protokol? Synchronizuji si mi vsechny slozky (mam jeden ucet na Gmail a druhy na vlastnim IMAP serveru), pri zapnute automaticke kontrole posty to samozrejme upozornuje pouze v hlavnim Inboxu (jinak by to upozornovalo na kazdy spam atd.), postu automaticky tridim do slozek procmailem.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

deimossvk | pon zář 22, 2008 2:03 pm

gmail mam cez imap, tam by mi to nevadilo

ale na exchangi by som potreboval aby mi to nacitalo vzdy vsetky foldre

skusim este pozriet nastavenie rules....

mikrotom | pon zář 22, 2008 2:32 pm

Takto to bohužel nastavit nelze. Push tlačí zprávy jen do Inboxu. Ostatní podsložky se ti zaktualizují pouze, když do nich vstoupíš.

xslide | čtv led 30, 2014 9:34 pm

Nevíte někdo prosím, zda je možné přidat emailový účet do Mailu na OS X, ale aby se všechny nové maily označili jako přečtené a neukazovali notifikace?

Chtěl bych si přidat firemní účet, který obsluhuje někdo jiný (takže nechci aby mě aplikace upozorňovala na nové zprávy) ale abych měl jednoduchý přístup k příchozím zprávám.

Popř. nějaká rada jak to udělat?

Díky za info
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar DD_ | pon úno 03, 2014 10:36 am

No aby je nastavoval jako prectene je podle mne hloupost, protoze by je nastavoval i pro toho cloveka co ten ucet spravuje (pokud je to IMAP).
Nicmene ty notifikace se daji vyresit pres Growl + GrowlMail plugin - tam se da nastavit na ktere ucty ci pripadne i ktere konkretni slozky ma notifikovat pri prichodu nove zpravy.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone expert
iPhone expert

David40 | ned bře 23, 2014 9:13 am

Re: MAIL +mimo kancelář

Zdravím nechci vytvářet nové téma jsem by se to mohlo hodit.
Umí někdo poradit jestli se dá na iPhone 5s na exchangu nastavit možnost mimo kancelář?
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone