Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Poradí někdo appku na usínání při poslechu písniček? Nějakej sleeptimer, který splňuje hlavně to, aby se hudba vypnula při zamčeném iPhone s iOS 7.1. Již jsem koupil dvě appky, ale ani jedna nevypíná hudbu při zamčeném iPhonu, tzn. na nic Díky
Hladam nieco podobne, ale nechcem pocuvat hudbu. Hladam app, ktora mi bude pustat rozne zvuky (sum mora atd..). Zvuky, ktore ma uspia. Nemate nejaky overenu app?
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra iPhone X 256GB Space Gray Apple TV 4 64GB
Já ti nevím, ale napadlo tě kliknout na ten odkaz, který ti mrzic zde postl? Protože kdyby ano a přečetl sis, co je v tom daném odkazu, tak už to dávno víš, kde tu standardní funkci najdeš.