Pantani | stř srp 06, 2008 9:34 pm
Tak jsem na 2.0.1 a já říkám, že to JE rychlejší. Telefon tolik nepřemejšlí. Dělával třeba hodně to, že jsem něco zmáčknul, telefon sekundu přemejšlel a pak trhaně a rychleji spustil animaci a provedl akci. To teďka není. Skrolování na několika místech je rychlejší, plynulejší - o chlup, ale je, Nastavení nabíhá rychleji, foťák nabíhá rychleji, kontakty o trošku taky (vzpomínám si na můj údiv, když jsem jako první zmáčknul kontakty - nebyl jsem na to zvyklej).
Jestli jsme ale na rychlosti 1.1.4 to si nejsem moc jistej. Můžu porovnávat, nikdy jsem neměl nic nainstalovanýho, ani na 1.1.4 ani na 2.0.0, vždycky jsem jen vypnul call forwarding message box a auto korekci při psaní.
BTW call forwarding mě neotravuje, přestože příslušnou službu u VOskara mám aktivní, jak to? (měl jsem ji u 2.0.0 vypnutou zásahem na filesystému)
Někdo se ptal, jestli kalendář po updatu zůstane: mě ukazuje ikona na springboardu česky název dne a správnej datum.
OT: Jinak se mi moc líbí obnova dat: je to trochu lepší než na těch Nokiích co pomatuju - tady to obnoví snad i nastavení jasu, rozestavení ikon, nastavení mailu, budíky. (no flame)