H: Kalendář s poznámkami a úkoly

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Paullus | sob kvě 24, 2014 9:01 pm

H: Kalendář s poznámkami a úkoly

Ahoj,

sháním nějakou aplikaci pro iPhone, která by uměla synchronizovat kalendář s lokálním Outlookem a Exchange Serverem a poznámky a úkoly s iCloudem.

Teď jsem asi hodinu hledal na Appstore a jediné co jsem našel a koupil, je aplikace Ultimate Calendar, kde autor uváděl, že toto všechno umí, ale jak jsem zjistil, dovede pracovat jenom s poznámkami a úkoly, které jsou svázány s konkrétním dnem.

Já ale potřebuju, aby to bralo i úkoly a poznámky bez určeného data tak, jak je mám na iCloudu.

Nevíte o něčem takovém ?
Host
Host

seamaster | ned kvě 25, 2014 7:32 am

Re: H: Kalendář s poznámkami a úkoly

Fantastical, spolupracuje s vstavanymi Tasks aj s vstavanymi kalendarmi, takze ake ucty mas spravene, take synchronizuje, akurat spolu s poznamkami nevie, asi ziadna aplikacia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Paullus | ned kvě 25, 2014 2:28 pm

Díky za reakci, ale kalendář s úkoly leč bez poznámek už mám (PlanBe). Takže asi nic jiného neseženu.

Kdysi na PDA s Windows Mobile jsem měl Pocket Informant, který tohle všechno uměl. Oni ho pak uvedli i na iPhone, ale poznámky taky neumí, a myslím, že ani nevyužívá iCloud.
Host
Host

Uživatelský avatar SteveJSF | úte kvě 27, 2014 12:52 pm

Ten Pocket Informant umí ty poznámky napojit na Evernote, coz mi prijde lepsi nez interni poznamky. Pokud nekdo nechce pouzivat iCloudovy e-mail, pak nema ani iCloudove poznamky, coz je skoda.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone