H: Aplikace na harmonogram projektů

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Hardsoul | stř říj 15, 2014 11:38 am

H: Aplikace na harmonogram projektů

Zdravím,

nastoupil jsem do nové práce a potřeboval bych nějakou aplikaci na sledování harmonogramu projektu - jedná se o výstavbů nemovistostí.

Nechci si tím zaplnit celý kalendář. V excelu na pc mám udělanou časovou osu, kde se mi vše hezky zobrazuje.

V telefonu potřeboval něco, kam si napíšu název projektu vč začátku a konce a pod to jednotlivé fáze. Nevím, jestli je něco takového možné např v Things či Omnifocus, ale určitě si ty aplikace nebudu kupovat, abych je nejprve vyzkoušel...

Určitě se mezi vámi najde někdo, kdo se zabývá projektovým managementem, takže bych rád vaše postřehy, co je na to nejlepší, popřípadě, jak a co na sledování projektů používáte vy. :)

Co jsem tak zběžně četl, dá se používat i Evernote, ale vůbec nemám šajnu jak...

Díky
Host
Host

Uživatelský avatar kosmonaut | pát říj 17, 2014 8:56 pm

Re: H: Aplikace na harmonogram projektů

Pouzivame v praci Redmine (coz je ale webova aplikace) a v iPhonu mam klienta RedminePM. Uprimne si nedovedu predstavit rizeni projekty jen aplikaci v iPhonu...
iPad Mini 32GB, iOS 7.0.3, iPhone 4 16GB, iOS 7.0.3, AppleTV 2, FW 5.0, iMac 27" 10.9
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone