DrinkBuddy (AppStore 3.99$)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

ilijusin | pát srp 15, 2008 2:11 pm

DrinkBuddy (AppStore 3.99$)

Dobra aplikace pokud se chystate do hospody a nechcete platit vic piv nez ste vypil. Nebo pokud dete nekam se zameram se "ozrat" tak vam to pocita promile v krvi.
Zakladni funkce:
*podpora vice profilu, u profilu pridavate fotku, vahu, vysku, pohlavi
*vyber z velkeho mnozstvi alkoholickych napoju, pokud tam nenajdete ten svuj neni problem pridat novy (napoje take podporuji fotky. Tocenej Starac vypada v profilu super :D )
*"rychle pocitadlo", zadate pocet napoju, jak dlouho ste pil, kolik vazite, merite a on vypocita kolik mate promile, nechapu ale jak to funguje protoze v tomhle rychlem pocitadle si nevybirate jake piti, takze asi pivo :)
*posilani vasich zaznamu mailem, tohle je super pokud se chcete pochlubit jake jste prase :D, posle to vypis kdy jste pili a co jste pili a jakeho nejvysiho promile jste za tu noc dosahli
*ukazatel opilosti, ukazuje jestli jste opily, nebo uz jste to prehnal, tohle je jedina nedodela vec, protoze jste podle toho po 4pivech na konci ukazatele a uz jste vypil moc, asi neni delano do nasich koncin :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

vcera jsem to poprve otestoval a myslim ze to je super aplikace a rozhodne za ty penize stoji :), mel jsem neco kolem 0.227 (ted sem linej se koukat, protoze se mi iPhone zrovna backupuje)
EDIT:
uff tak sem se kouk a bylo to jen 0.213 BAC :)

tady pridavam tabulku kolik "BAC" udela bááác:
http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_alcohol_content

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone