Beta test aplikace jako bakalářský projekt

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

funn3r | sob bře 14, 2015 7:38 pm

Beta test aplikace jako bakalářský projekt

Ahoj,
chtěl bych poprosit všechny co mají chuť zkoušet nové aplikace a nebo alespoň pomoct otestovat aplikaci, aby mi poslali do soukromých zpráv svůj appleid email. Email je potřeba pro přidání external beta testera v Testflight. Testflight je officiální aplikace od applu a je ke stažení z appstoru, poté co mi zašlete vaše appleid, se Vám tam objeví má aplikace.

Co je to vůbec za aplikace ?
Je to aplikace která je předmětem me bakalářské práce na VŠB-TUO.

Co umí ?
Je to taková polo aplikace/hra, smysl je že se z hráčů vybere jeden fantom a ten je poté naháněn ostatními hráči.

Co je potřeba otestovat ?
Vše, od překladu do cz až přes samotné bugy, chyby, pády aplikace.

Všem kdo budou ochotni takto podpořit testování, posílám dík.
Macbook Air 13" 2012
Host
Host

funn3r | pon bře 23, 2015 8:34 pm

Re: Beta test aplikace jako bakalářský projekt

Tak už není potřeba zasílat emaily, jelikož aplikace je již v obchodě, verze která je momentálně v obchodě obsahuje chybu, že aktualizace Vaší lokace se může na pozadí přerušit. V současné době, čeká opravená verze na schválení.

Kdo může poprosím o stažení, moc mi to pomůže, nevadí že to za 1 minutu odinstalujete, ale hodně mi pomůže nějaký report chyb nebo něco podobného.

Odkaz do iTunes https://itunes.apple.com/cz/app/chyt-fa ... 85376?mt=8
Macbook Air 13" 2012
Host
Host

Uživatelský avatar Max87 | pát bře 27, 2015 12:38 pm

Ahoj, aplikaciu som stiahol, ale kedze som nenasiel ziadne hry v BA, tak pre mna zatial nieje pouzitelna.
Otazka k registracii - dalo by sa integrovat prihlasovanie cez FB, ci musi byt pritomna registracia?(vlastny ucet). K registracii - vyzaduje email, ale napr. ziadny potvrdzovaci/aktivacny mail mi neprisiel...
A jedna developerska otazka - cez aku sluzbu si riesil Push notifikacie?(tiez som developer, pouzival som urban airship, ale ten zrusil free verziu).
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

funn3r | úte bře 31, 2015 5:00 pm

Ahoj,
1. Urcite by to slo udelat, ale cas studenta je velmi drahy xD, a hlavne studenti maji silny sklon prokrastinovat.
2. Pro backend pouzivam JAVA EE, takze pro push notifikace pouzivam opensource framework javAPNS.
Macbook Air 13" 2012
Host
Host

Uživatelský avatar Max87 | úte bře 31, 2015 7:42 pm

Ahoj,
1.prave ja to teraz riesim na jednom projekte, FB ma SDK s login buttonom, cize je to 1click zalezitost a velmi lahka implementacia... ja len, ze ma to zaujalo :)
2. diky za radu, tiez robime s java backendom, pozreme s kolegami, co by sa s tym dalo vymysliet...
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone