Poznámky, úkoly, tip na app

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar jennydrums | pon kvě 07, 2012 2:30 pm

Sháním tip na nějakou šikovnou app, která je v duchu defaultních iPhoňáckých "poznámek" s tím, že si přes nějaké web rozhraní na pc zapíšu co potřebuji a pak kdekoliv s iPhonem můžu s danými věcmi dál nakládat.

V podstatě něco jako google docs akorát že s přímým přístupem. Co se týče google docs, zatím jsem nenašel free appku která by přímo přistupovala do google docs. Aby fungovala tak, že jednou zadám přístupové údaje a pak mám dokumenty jednoduše přístupné.

Děkuji za tipy ;)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar korwin | pon kvě 07, 2012 4:36 pm

Já používám OneNote - soucast MS Odfice, web rozhraní, sync do iPhone i iPadu
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar rony | pon kvě 07, 2012 7:53 pm

Re: Poznámky, úkoly, tip na app

Poznamky sa daju syncovat s Google, takze mozes pouzivat aj vstavane Poznamky, len si ich prepoj s Googlom.

Na ulohy by som pouzival vstavany Reminders, ten sa aspon prenasa medzi iOS zariadeniami, netusim, ci existuje nejaka desktop app, ktora by to vedela prepojit. Skoda, ze ich nevidno na icloud.com :-(

ale technicky to nejako mozne je:

Zobrazit video na http://youtu.be/8DRszawfYwA
Kód do fóra: [youtube]8DRszawfYwA[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

takze na mojom Snow Leopard som zabudoval iCloud na Reminders do iCal takto

http://antlogic.com.ua/sync-ical-snow-l ... ith-icloud

analogicky by to malo ist aj na Win s prislusnou app, ktora pozna CalDAV (standard protokol).
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

photopetr | pon říj 06, 2014 12:10 pm

Ahoj,
je nějaká aplikace, která dokáže úkolovat někoho jiného?
Poslat někomu jinému úkol, aby ho splnil?

Druhá osoba bude zadávat úkoly mě a já jí? A samozřejmě i splnění úkolu?

Díky
 iPhone 7
 Watch NIKE
 MacBook Air 11"
 iPad mini 4
 TV
 Airpods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Garik.K | stř čer 10, 2015 9:14 am

Żeby email?:-)
iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | stř čer 10, 2015 9:45 am

jennydrums píše:Sháním tip na nějakou šikovnou app, která je v duchu defaultních iPhoňáckých "poznámek" s tím, že si přes nějaké web rozhraní na pc zapíšu co potřebuji a pak kdekoliv s iPhonem můžu s danými věcmi dál nakládat.

Vsak ak mas Notes/Poznamky ukladane na iCloud, tak ich vidis na www.icloud.com! Na Mac OS X samozrejme je to napojene na Notes v pocitaci ale myslim, ze iCloud connector je aj pre Windows a tym padom mozes pouzit Notes v MS Outlook.

jennydrums píše:V podstatě něco jako google docs akorát že s přímým přístupem. Co se týče google docs, zatím jsem nenašel free appku která by přímo přistupovala do google docs. Aby fungovala tak, že jednou zadám přístupové údaje a pak mám dokumenty jednoduše přístupné.

Děkuji za tipy ;)

iCloud je v podstate ako google docs, cize ak si napojis Pages, Numbers, Keynote a pod. na iCloud, dokumenty vidis na iCloud.com resp. mozes to mat rovno v pocitaci.

Toto by ti malo pomoct

https://support.apple.com/en-us/HT204283

https://support.apple.com/en-us/HT201391

Vyriesis tym synchronizaciu kalendarov, kontaktov a podobnych veci.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

michal3245r | pát čer 19, 2015 9:13 pm

Zdravím,
v podstatě většina už byla řečena, také používám kalendář, připomínky a poznámky od Apple.
Tak jen malé doplnění:
- poznámky jdou (u některých poskytovatelů) synchronizovat i přes ně - já mám poznámky např. synchronizované přes poskytovatele emailu.
- připomínky sice neumožňují přímo někoho úkolovat, ale (podobně jako kalendář) je možné s někým sdílet některé seznamy. Pokud by tedy bylo třeba "abych já úkoloval někoho a někdo úkoloval mě", tak by stačilo vytvořit dva sdílené seznamy. Pro úkolování v rámci větších skupin to samozřejmě moc vhodné není, na to jsou lepší nástroje.

Michal
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone