Hlasová asistentka Cortana pro iOS

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar cuting | stř pro 09, 2015 11:26 pm

Hlasová asistentka Cortana pro iOS

Microsoft dnes vydal očekávanou konkurenci SIRI - svou asistentku Cortana pro iOS. Stáhnul jsem ji, že ji vyzkouším, ale hned jsem narazil - pro funkčnost vyžaduje účet MS. A ten nemám a ani nemám v úmyslu jej zakládat. Takže testy nechám na ostatních, kteří účet MS mají. Stahujte na US appstore (pouze) a dejte vědět vaše dojmy a zkušenosti.
Cortana by Microsoft Corporation
https://appsto.re/us/hTM2-.i
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Julek | stř pro 09, 2015 11:29 pm

Re: Hlasová asistentka Cortana pro iOS

Jo jo, mrkvosoft tě hned vyfotí a pošle všechno z telefonu rovnou k nim na servery :D

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar cuting | čtv pro 10, 2015 12:00 am

Re: Hlasová asistentka Cortana pro iOS

Paranoiou opravdu netrpím a nedělám si v tomto směru iluze ani o Apple, Googlu a dalších :) Ale účet MS opravdu nechci. K čemu by mi byl dobrý, když o MS vím jen to, že existuje a jinak jde absolutně ve všem kolem mé maličkosti ? :) Ale vraťme se ke Cortaně. Zajímá mne, protože jsem opakovaně zaslechl, že je v US na Lumia s WP na vyšší úrovni, než SIRI na iPhonech.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone