Clon | čtv led 01, 2015 2:05 pm
Faktem ale pořád je, že nákupem jakékoliv aplikace VŽDY kupuju zajíce v pytli. Jestli aplikace vůbec nefunguje podle mých představ, NEMÁM už žádnou šanci ji vrátit.
Ano můžu číst recenze (v angličtině pro mě konrétně nic moc říkající, když anglicky umím kulový), spousty lidí aplikaci chválí, druhé spousty ji haní. Jsou i falešné recenze. Navíc se jak aplikace samotné, tak ty recenze v čase mění. Třeba u nějakého přehrávače čtete, jak podporuje různé formáty videa i zvuku, a najednou přijde kdosi a najednou všechny přehrávače přestanou podporovat AC3 zvuk. Neříkám, že ten kdosi přišel neoprávněně, ale že ty recenze jsou vlastně v daný moment (kdy aplikace přestala AC3 zvuk podporovat) takřka k ničemu. A já si koupím takovou aplikaci po přečtení spousty kladných recenzí, a zjistím, že přehraju jeden film ze sta, protože většina z nich má ac3 zvuk? A kdo mi teď vrátí peníze???
Nebo je u aplikace napsáno, že můžu přehrávat z NASu. Ale o možných použitých protokolech nic. Až v reálu zjistíte, jestli to je či není podle toho co potřebujete.
Podobné to je u aplikací na úpravy fotek - asi se nikde nedočtete, že daná aplikace vám upravenou fotku uloží v polovičním nebo čtvrtinovém rozlišení než originál.
U přenosu fotek z telefonu - kamkoliv - taky se nikde nedočtete, že použitím aplikace přijdete o takové a takové informace, které původní fotka obsahovala (třeba polohu, EXIF, nebo vám přepíše datum pořízení).
Je to prostě zajíc v pytli. A ne že bych z toho byl nadšen.
A mít právo na vrácení třeba hodinu? Máte všichni hned po stažení hodinu se aplikaci plně věnovat? Přijdete na všechny mínusy aplikace za hodinu? U aplikace na úpravu fotek o tom silně pochybuju.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)