Prosim pomoc s mazanim

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Jeepers | pon zář 08, 2008 10:18 pm

Prosim pomoc s mazanim

Ahojte , takze mam Iphone 3G , spravil som si slovencinu atd , nahral nejake aplikacie ale ani za nic mi nejdu aplikacie zmazat ... cez co sa daju zmazat uz nechcene aplikacie ???

Dalej sa budem pytat na najlepsie aplikacie aby mi fungovalo

prehravanie DVD
posielanie a prijimanie MMS

prosim napiste mi ktore aplikacie su najlepsie , nieco som uz precital na tomto forume ,ale chcem skor osobne skusenosti ...

Odpiste sem alebo ICQ 315-989-693 . Dik

Uživatelský avatar dodo_mt | pon zář 08, 2008 10:26 pm

Re: Prosim pomoc s mazanim

A cez co si ich nahraval? Cydia? ak hej tak... Zapnes Cydiu dole Manage > Packages > vyberies co chces odinstalovat > hore Modify > a Uninstall.

Ak si ich instaloval z App Store tak len pridrz prst na ikone app ktroru chces zmazat ikony sa zacnu "triast" a zobazi sa ti pri nich krizik kliknes nan a potvrdis.

O DVD nic neviem nech poradia iny.
A MMS pre fw 2.x.x nefunguju caka sa na nejaku app

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Vacil | pon zář 08, 2008 10:29 pm

Predpokladam ze si ty app instaloval z Cydie ... takze je smaz primo z ni (Manage -> Packages), jestli z App Store, tak podrz par sekund nad ikonkou prst, dokud se nezacnou vsechny trast a klepni na krizek , popr ji smaz v iTunes a synchronizuj iP.

-Na prehravani DVD zatim snad jen vlc4iphone, ale ten je zatim dost nevyladenej.

-Zatim neni zadnej program na prijimani/posilani MMS pro FW2
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán :-(
iPhone 4 32 Gb from Vodafone
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jeepers | pon zář 08, 2008 10:33 pm

super uz som to dal prec ... lebo mi to neslo mazat tym drzanim a tym krizikom... mam ho prvy den tak sa ucim ... a chcem sa spytat ktore su take numero uno aplikacie ktore mi FAKT doporucujete ? Je mi jedno co ta aplikacia bude robit , len tak ze co doporucujete lebo je toho milion a neviem co to vsetko robi ... diiik

Jeepers | pon zář 08, 2008 10:34 pm

cez co je najjednoduchsie stiahnut ten vlc4iphone ??? zajtra idem z roboty na velmi nudny seminar kde mi sefovia budu gratulovat kolko miliard nasa firma zarobila a nechcem sa nudit tak budem kukat DVD :lol:

Uživatelský avatar Vacil | pon zář 08, 2008 10:40 pm

Cydia ... ale podle me je jeste dost nevychytanej, takze bejt tebou, radsi bych to DVD preved do .mp4 (kodek H.264)
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán :-(
iPhone 4 32 Gb from Vodafone
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar dodo_mt | pon zář 08, 2008 10:41 pm

Tak sa skus pozriet do sekcie app pre fw 2.x.x a urcite si vyberies... Napr. na App Store je toho strasne vela...
A ako dostanes videa do iP to najdes v sekcii Videa.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone