GiboSMS - posilej sms zdarma a pohodlne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

mullDie | pon zář 08, 2008 1:24 pm

GiboSMS - posilej sms zdarma a pohodlne

Kouknete na http://www.gibosms.cz/

Akorat neni podpora pro iPhone :-( Proto jsem napsal do jejich fora, viz

http://www.gibosms.cz/forum/viewtopic.php?t=2664

Jak jsem tam psal, zkousel jsem to pres Safary a vse fungovalo dobre, akorat ty zbytecna data a delsi nacitani, kuli obrazkum a zbytecnemu textu. O rozliseni webu nemluve.

Nicmene Gibo poskytuje zdrojaky pro SmarthPhony i pro javu, takze pokud by nejaky iPhonak dokazal prekopat tyto zdrojak pro nase ucely, bylo by to naprosto skvely a dokazal bych za to dat i nakej peniz. Precijen posilani sms zdarma pres pohodlny rozhrani :-) (obsahuje adresar, archiv sms...)

jen prekopiruji z webu:

Pokud máte datový paušál nebo jiný způsob připojení mobilu na internet (wi-fi, BT, ...) a tedy neplatíte operátorovi za přenesená data, je pro Vás odesílání sms zcela zdarma.

Navíc ale nejste omezeni délkou 160 znaků jako u standartní SMS. Program Vám nabízí napsat zprávu dlouhou až 760 znaků!

co myslite? :)

Wexter | pon zář 08, 2008 3:24 pm

Re: GiboSMS - posilej sms zdarma a pohodlne

pěkné, ještě kdyby nám platil za přenos dat.

mullDie | pon zář 08, 2008 3:43 pm

podle me ta castka za data (byt je vetsina z nas ma "neomezena") je rozhodne mensi, nez 1,5kc za sms u operatora :-))

scorpi | pon zář 08, 2008 3:47 pm

GiboSMS - posilej sms zdarma a pohodlne je zavádějící. Zdarma určo ne, protože jak si uvedl, nutno mít data nonstop a ty zadarmo nejsou ani náhodou. Ikdyž přiznám, že neomezená data za 350 na měsíc je pro mě osobně za hubičku. Pokud posíláš přes normální předplacenku nebo nějaký tarif, tak stojí sms od 6 haléřů, zaléží jak dlouhá sms je, respektive kolik se s ní přenese dat.
Pořízení licence Giba stojí na rok 100,-, jinak máš jen 30 sms na vyzkoušení. A k tý pohodlnosti : musí se opisovat kódy jako na stránce operátora. Čili odeslání takové sms z Giba je dost zdlouhavé a pohodlné už vůbec ne.
Jinak mám na Gibo celoživotní licenci, používal jsem ho od mého prvního symbian founu a to je sakra dlouho. Vůbec Gibo nehaním, jen je nutno říci, že ne zadarmo a ne pohodlně :wink:

Je to jen a pouze můj názor, který se nemusí shodovat s názorem jiných uživatelů.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

mullDie | pon zář 08, 2008 4:07 pm

to mas samozrejme pravdu. musis si koupit licenci za 100kc a data taky neco stoji. alespon me tato alternativa prisla docela dobra, precijen 100kc neni tolik, kdyz pak mam na rok sms "zdarma" :-)

jerrry | úte zář 09, 2008 10:39 pm

giboSMS je výborná aplikace, používal jsem ji v JAVE, pak na Windows Mobile, a pro iPhone by neměla chybu... stejně má většina z nás na iPhonu neomezený datový tarif (bez něj si snad ani fungování nedovedu představit), takže by to pro nás opravdu bylo skoro zdarma... ;)
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

rodier | čtv zář 11, 2008 4:23 am

no tak nevim, ale vetsina lidi tu ma zatim iphone s nejakou yessim, kde edge/3g nejak nefunguje a tady v te prdeli kde bydlim GPRS bylo, ale ted nejak taky neni (mam o2 a Iphone jsem zatim nedetekoval GPRS) takze jsem na internetu jen v pripade wifi hotspotu....... a ze bych se cejtil menecennej?

Jobs Iphone postavil na volani+poslouchani hudby. Myslim ze Internet jeste neni tak nepostradatelnej abych musel brouzdat pres 3" display kdyz jsem nekde na hodku od PC.

Pupca | čtv zář 11, 2008 7:20 am

To s tebou vubec nesouhlasim... ne samo o sobe se rika ze iPhone bez internetu je jen polovicni telefon...
Host
Host

Uživatelský avatar rony | čtv zář 11, 2008 9:39 pm

Ak uz mam iphone pripojeny do internetu, tak bud na nom bezi IM alebo posielam mejly :-) Nejake tie SMS ma v ten moment vobec nezaujimaju :-)

Ale chapem - je to pekna hracka :-) a mozno existuju ludia, ktori maju iba mobil a neda sa nic len im poslat SMS :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace pro iPhone