EDIT:
Tak si odpovim sam

Vypada to, ze uz to bude co nevidet, vice zde
Edituj svoje příspěvky! toncek
EDIT2: Omlouvam se, to mi ujelo.
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Hopefully submitting to Apple today, so no later than sometime next week in the store.
 MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
  MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12
 iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
  Apple Watch 4, black, 44mm
 Asi som bol moc nedočkavý
 Asi som bol moc nedočkavý   po hodine skúšania pripojiť, sa mi to nakoniec podarilo
  po hodine skúšania pripojiť, sa mi to nakoniec podarilo  

iPhone 5c 16GB
 iPhone 5c 16GB iPad (3rd gen.) 32GB
 iPad (3rd gen.) 32GB Apple TV (3rd gen.)
 Apple TV (3rd gen.) Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD
 Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD
 prave som nahliadol do appstore a... Beejive tam uz nie je. Co ma ale hneva omnoho viac je ze sa nemozem pripojit na icq, clovek im zaplati 7,99 ? a... Nebudem sa radsej neslusne vyjadrovat. Clovek si povie " nebudem jailbreakovat a davat si do fonu warez, ale vsetko si poctivo zaplatim " ale mam sto chuti to urobit. Som zvedavy aky bude zaver celeho problemu.
 prave som nahliadol do appstore a... Beejive tam uz nie je. Co ma ale hneva omnoho viac je ze sa nemozem pripojit na icq, clovek im zaplati 7,99 ? a... Nebudem sa radsej neslusne vyjadrovat. Clovek si povie " nebudem jailbreakovat a davat si do fonu warez, ale vsetko si poctivo zaplatim " ale mam sto chuti to urobit. Som zvedavy aky bude zaver celeho problemu.

iPhone 5c 16GB

One of the chief causes of the connection / spinning wheel issues people have been experiencing is the extra load facebook is putting on our servers and bandwidth. We're working on a fix, but in the meantime we have temporarily disabled facebook chat. It will be back up as soon as we have a found a solution.
We apologize for this and appreciate your patience!

iPhone 5c 16GB

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé