sanji | úte srp 18, 2009 11:03 am
No tak jsem taky obetoval tu dvacku, abych to zkusil, ale jsem zatim mirne rozladen ...
Mam Intelliscreen, tak bych si představoval trochu lepsi spolupraci s alert oknem, kdyz prijde upozorneni na email. Nyni ten alert uplne vypne vse, co je na zamknute obrazovce ... kdyby casem Intelliscreen zaclenil push notifikacni okna s alertem do systemu upozorneni, jako treba zmeskane hovory a udalosti, bylo by to super. Ale tohle je zalezitost Intelliscreenu, takze mi (obecne) alert tim okynkem moc vhodny neprijde (sms taky nenechavam vyskakovat do upozornovaciho okna).
Dale se mi moc nelibi to, ze ten program ma vlastni ikonku, ktera dle meho jen zabira misto, kdyz nic nedela (jen se tam nastavuje pristup k google uctu), to by myslim mohlo byt v nastaveni telefonu (kdyz tam muzou byt jiny programy z app store). Dale by se mi libilo to, kdyz uz gpush vi o tom, ze prisel email, tak by to mohl dat vedet i mailovaci aplikaci, aby se treba pak na tom intelliscreenu (nebo mailovy aplikaci, v horni liste) dalo zjistit ze ten email prisel. Ale to je mozna neproveditelne kvuli pravidlum. Takto aby se telefon globalne o emailu dozvedel, musel by byt zapnut i push na maily)
Navic se stava, ze zadna notifikace o novem mailu neprijde ... a naopak, kdyz uz je email davno precteny, stale sviti, ze je tam novy ...
Myslim, ze vhodnejsi reseni by bylo kdyby gmail zajistil notifikace sam a zvladala to pak mailovaci aplikace ... no treba se dockam. Nebo necim vymenit mailovaci aplikaci (sms jsem taky vymenil za iRealSMS).
Takze notifikace o emailu prostrednictim sms mi prijde zatim o dost lepsi.