Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

A importovat vie z kopy roznych formatov (aj Firefox), ale to som neskusal, takze nehodnotim.
 A importovat vie z kopy roznych formatov (aj Firefox), ale to som neskusal, takze nehodnotim.

firefox to vie a celkom dobre.
 firefox to vie a celkom dobre.
 noeze zasa zistim,z e mam peknu app ale hesla tam musim dotukavaz zakazdym ked to kdesi zmenim...
 noeze zasa zistim,z e mam peknu app ale hesla tam musim dotukavaz zakazdym ked to kdesi zmenim... je trosku drahsi akoby sa mi pacilo a bojim sa, ze mi pouzivanie uctov v macu iba skomplikuje
 je trosku drahsi akoby sa mi pacilo a bojim sa, ze mi pouzivanie uctov v macu iba skomplikuje

na nic sa nepytal a tak nejako existoval bez otravovania.
 na nic sa nepytal a tak nejako existoval bez otravovania.

rony píše:itukan: prave toto "prevzatie" kontroly sa mi prilis nepaci, radsej by som bol, keby sa len napojil na data s heslami a do ovladania formularov mi moc nesiahalna nic sa nepytal a tak nejako existoval bez otravovania.
 Pokud mas k jedne strance vic pristupu, jen vyberes ze seznamu, ktery chces zrovna pouzit.
 Pokud mas k jedne strance vic pristupu, jen vyberes ze seznamu, ktery chces zrovna pouzit.

iTukan píše:OT: "Odinstalaci" na Macu neco zprasit?
 aky bordel po sebe nechaju niektore odinstalovane app...
 aky bordel po sebe nechaju niektore odinstalovane app...

chcem nieco ako Firefox tlacitko "Show passwords"
 chcem nieco ako Firefox tlacitko "Show passwords" 

debilnik na tony kont a hesiel, ktore si chcem rychlo pozriet v telefone a natukat kamsi.
 debilnik na tony kont a hesiel, ktore si chcem rychlo pozriet v telefone a natukat kamsi.
 Nedalo mi to...
 Nedalo mi to...
 ja si napr. nepamatam veci ako PSC bydliska, niekedy potrebujem udaje z technicaku a vytahovat to je opruz (je to zlozena A4, rada sa trha). Atd. a nechcem to mat nacpane v Notes. Podobne par dalsich informacii ako cislo mojho uctu, to vzdy zabudam ludom v odpovediach na PMky pisat
 ja si napr. nepamatam veci ako PSC bydliska, niekedy potrebujem udaje z technicaku a vytahovat to je opruz (je to zlozena A4, rada sa trha). Atd. a nechcem to mat nacpane v Notes. Podobne par dalsich informacii ako cislo mojho uctu, to vzdy zabudam ludom v odpovediach na PMky pisat 

16384... 9612...
 16384... 9612...

Tiez tym mam poriesene vsetky hesla/karty/tajne udaje + manzelkine/dcerine udaje, da sa pouzit este aj druha uroven ochrany (okrem toho 4 ciferneho ciselneho hesla pri starte, ale to uz fakt len pre hardcore udaje - pri iPhone/iPad verzii), pri Mac verzii staci Master Password. A mas to pre pripad havarie na 2 miestach. A pri vyuziti File -> Export All -> Encrypted Web Page (dlhe heslo) + overeny cloud storage (napr. DropBox, SugarSync) dokonca na 3 miestach ... A tiez mi dlho trvalo, kym som sa naucil svoje PSC!
 Tiez tym mam poriesene vsetky hesla/karty/tajne udaje + manzelkine/dcerine udaje, da sa pouzit este aj druha uroven ochrany (okrem toho 4 ciferneho ciselneho hesla pri starte, ale to uz fakt len pre hardcore udaje - pri iPhone/iPad verzii), pri Mac verzii staci Master Password. A mas to pre pripad havarie na 2 miestach. A pri vyuziti File -> Export All -> Encrypted Web Page (dlhe heslo) + overeny cloud storage (napr. DropBox, SugarSync) dokonca na 3 miestach ... A tiez mi dlho trvalo, kym som sa naucil svoje PSC! 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé