Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Na tejto stranke, kde kupujem cez freeshipping cez PayPal, tak tam stoji cca 8 Euro. Ale tak musi to ist aj na IP nie?
Videl som vela takych zariadeni za 8-10 Euro. Vraj su dobre. No dufam, ze aj na iOS zariadenia. Nema s tym nikto skusenosti, ze by mi poradil konkretny model??

Tie ktore maju 10 su starsie modely ... Tak ale jeden co som pocul, ma BT verziu OBD diagnostiky a pouzil Torque a Android a pekne mu vsetko nacitalo a aj chybove kody zmazalo. Len ci to plati aj pre iOS ...
Presto urcite nebude komunikovat pres OBD2 s zadnym zarizenim na svete. Pouze VAG diagnostika a ta je maximalne pro Windows ci starsi Windows mobile.
Zle sme sa pochopili. Ach tak, takze co sa tyka iOS, tak rozhodne je lepsie diagnostikovat cez WiFi. Tak je?
Skoda, ze Apple ma obmedzeny BT.
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 
DashBoard, resp. DashCommand mam v IP. Uuu ale Kiwi je draha zalezitost, nie? 

ale kiwi sa mi zda, ze som tam nevidel.
ale zato zam boli wifi zariadenia pre iphone 

Uff. Kamarat ma vraj za 8 euro nejaku Bluetooth a pouziva ju na peugeote 407 cez Android a aj maze mu chybove kody. Ked to zmaze a nesvietia uz, tak to musi fungovat a vdetko je pekne poruke v telefone, nie? 

Slimák píše:Chces mi rici, ze PLX Kiwi Wifi ve spojeni s Dashboard/iPhone nemuze nacitat a mazat chybove kody? Jedna se mi o vozidla od r. 2008, napr VW/Skoda.
Sent from my iPad 4 using Tapatalk

Vidim, ze v popise je Android, sle no ... Nepojde to??
lebo to je aj specialne na toyotu ravku co aj potrebujem. 

Kapesne uz nepotrebujem.
ale tie co som sem dal co su priamo na iOS, tak tie by mohli nie?? Nenasiel som zial nikde nejaky popis alebo video ako to realne funguje.

ale ved mam v popise, ze mam na dvoch IP JB! Kapisto?
A nechcem BT prenos, ale WiFi 

2L8 píše:Pozrite na toto? Asi by to neslo na iOS, vsak?Vidim, ze v popise je Android, sle no ... Nepojde to??
lebo to je aj specialne na toyotu ravku co aj potrebujem.
http://www.dealextreme.com/photogallery.dx/sku.177596
A dalsie: http://www.dealextreme.com/photogallery.dx/sku.206986
Opat popis na Android.

prave som to chcel z takychto eshopov, je to sice nizsia cena, ale predsa len peniaze su peniaze. A bolo by mi luto, keby to neslo.
mozno sa mi od jedneho chlapca podari na skusku pozicat jeden, ale ten je myslim tiez BT, takze nic moc. 

viem, ze to je asi blbost, ale tak pre dobry pocit na dusi. Takisto by som sa chcel spytat, ci na to bude fungovat Dash Command appka. Dakujem.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé