iPhone - problém s aplikáciami

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Odee | pát zář 05, 2008 5:38 am

iPhone - problém s aplikáciami

čafte, mám taký zvláštny problém. Vždy keď stiahnem aplikáciu do iPhone, tá mi funguje max dva dni, či už sa jedná o free alebo o platenú hru. Potom sa to správa tak, že keď sa mi spustí, zobrazí sa len prvý obrázok z aplikácie a potom sa po dvoch sekundách aplikácia sama ukončí. Telefón mám na komplet legálny, žiadne zásahy neboli. Neviem či je chyba na mojej strane alebo mám tú smolu že mám chybný telefón. Nezbadal som kedy presne sa to stáva ale mám taký blbý pocit že po zmene pin kódu mi prestávajú fungovať aplikácie a potom aj keď si ho dám naspäť na pôvodné číslo aj tak nejdú.

pacholek | pát zář 05, 2008 2:08 pm

Re: iPhone - problém s aplikáciami

jestli je vse legalni tak prvni krok zkus restore...a kdyz ani to nepomuze tak reklamace a neni co resit..

Odee | sob zář 06, 2008 5:37 am

Asi ho pôjdem vymeniť. Včera mi zmizli pesničky čo som mal na ajfóniku. Bolo ich tam 5giga. Tak isto - kúpená hra Crash bandicoot Nitro 3D - spustí sa len úvodný obrázok a skočí to naspäť po troch sekundách do iPhone menu. Išla mi v pohode asi týžden :( Predtým než zo seba v predajni urobím vola sa vás chcem spýtať či to nebude tým, že doma na notebooku mam iTunes a tam si všetko synchronizujem. V práci mám tiež iTunes ale to používa kolega, ja si na tom počítači cez USB telefón len nabíjam. Nebude problém v tom? Apple troubleshooting už poznám asi naspamäť, tam nič také neni :(

kate | sob zář 06, 2008 10:05 am

Ahoj, me to dela taky, koupila jsem ho vcera, stahla nejake free hry a aplikace, jedna hra chvili normalne fungovala, a od te doby mi vzdy najede jen uvodni screen a pak spadne zpet do menu.

Vy pokrocilejsi, nenapada vas, cim to muze byt? Vse ostatni jinak funguje ...

Diky

marseli | sob zář 06, 2008 10:57 am

odelej reset, obcas to dela
Senior uživatel
Senior uživatel

kate | sob zář 06, 2008 11:03 am

Citace smazana. Precti si FAQ jak spravne psat prispevky! ilijusin

to sem zkusila, ale bohuzel je to to samy :( zkousela sem stahnout nakou free kravinu z app store, jinou nez predtim, a dela mi to furt ;( ale vcera mi to chvilku jelo, ted nejede zadna z tech free stazenejch:(

EDIT:

Tak pro vsechny kdo maj podobnej problem sem neco nasla:
http://www.mujmac.cz/art/periferie/zpravy-iphone-21-8-08.html

nepostuj 2 prispevky pod sebe ale pouzivej tlacitko EDIT abys upravila svuj predchozi prispevek, pro tentokrat jsem to udelal za tebe, ilijusin

mike0007CZ | sob zář 06, 2008 12:24 pm

udelejte reboot = drzet horni a spodni tkacitko nez se objevi jablicko Asi je to zpusobeno neukoncenymi procesy, ktere zaplni pamet Chtelo by to nejakej task manager
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

mike0007CZ | sob zář 06, 2008 1:19 pm

Pokud jsi ho koupila včera - předpokládám, že nový, tak udělej update firmware na 2.0.2, pokud ho už máš tak zkus udělat restore
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

ConnectingBoy | sob zář 06, 2008 2:22 pm

Ahoj, mám ten samý problém co ostatní. Dnes sem si stáhnul aktualizaci kecálku palringo a od té doby mi všechny stažené aplikace nejdou spustit, vždy se ukáže pouze hlavní stránka a spadne to. Zkoušel aplikace vymazat a znovu nahrát nic, mám aktualizovaný soft na 2.0.2 a reset a nic nepomáhá, sem fakt zoufalej, do tý doby šlo vše OK, na parlingu sem byl každý den¨.
Díky za pomoc!

kate | sob zář 06, 2008 2:29 pm

mike0007CZ píše:Pokud jsi ho koupila včera - předpokládám, že nový, tak udělej update firmware na 2.0.2, pokud ho už máš tak zkus udělat restore

To bylo prvni co jsem udelala, update firmware, pak az tahala aplikace ... zkusila sem restore, nejenom backupu, ale i jako novy iphone, vysledek stale stejny ;(

xganga | sob zář 06, 2008 2:46 pm

Mám taky ten problém, iPhone mám od čtvrtka, upgrade na 2.0.2 jsem udělal hned ten den. Dneska jsem si stáhnul pár free aplikací z App Store jen tak na zkoušku, ale jak píší ostatní, zobrazí se jen úvodní obrazovka na pár sekund a pak to spadne. Restore jsem provedl, ale nebylo to nic platný. Že by první problém už po 2 dnech?

Odee | sob zář 06, 2008 3:14 pm

Potvrdzujem, po restore - na 5 septrmber co som mal sa to spravalo rovnako. Po Restore na novy iPhone sa to sprava tak isto rovnako este predtym samozrejme mi to stiahlo firmware 2.0.2 Pockam na novy firmware a ked to bude robit dalej, vratim iPhone pripadne nech mi ho vymenia.

SpeedShot | sob zář 06, 2008 5:00 pm

Mě to dělá taky, mám čerstvě od O2 a blbne mě to taky :evil:, jsem v tomto začátečník, už je novej firmware mohu to aktualizovat přes itunes? nezablokuje se mi?

ConnectingBoy | sob zář 06, 2008 5:35 pm

Nový firmware 2.1, ketrý má řešit tento problém bude k dispozici v pondělí, tak sem zvědavej jestli to k něčemu bude. Fakt mě to štve! Doma to ještě vyzkouším natahat přes iTunes jestli to nepomůže, na zahraničních fórech to doporučují.

Josef01 | sob zář 06, 2008 9:58 pm

Je zajímavé, že to někomu dělá a někomu ne. Kdyby byla chyba jenom ve FW telefonu, mělo by to snad dělat každému ne? Ještě mě napadá, nědělají to náhodou jenom 16GB telefony?
iPhone 4S 16GB Vodafone, FW 7.1 NO JB
Host
Host

kate | sob zář 06, 2008 10:03 pm

Josef01 píše:Je zajímavé, že to někomu dělá a někomu ne. Kdyby byla chyba jenom ve FW telefonu, mělo by to snad dělat každému ne? Ještě mě napadá, nědělají to náhodou jenom 16GB telefony?

Ne, mam 8GB :)

Josef01 | sob zář 06, 2008 10:08 pm

A není náhodou telefon od O2?
Host
Host

mike0007CZ | sob zář 06, 2008 10:21 pm

Dejte si vsichni do podpisu jaky mate iPhone, verzi FW, jailbreak ano-ne, operator... Jinak se budeme porad zdrzovat
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Vladimir | sob zář 06, 2008 10:53 pm

Taky stejny problem, ale pomohlo aplikace natahat pres iTunes. Zatim to funguje. Mam 16GB 2.0.2 od O2

mike0007CZ | ned zář 07, 2008 6:16 am

Vyzkousejte tento navod http://support.apple.com/kb/TS1702
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

ConnectingBoy | ned zář 07, 2008 7:57 am

Opravdu pomůže pokud všechny aplikace co Vám nyní nejdou z iPhonu vymažete a nataháte je nově z iTunes. Od té doby zase vše OK běží. Je to ale docela nepříjemné, pokud vyzkouším zase něco stáhnout přes iPhone, tak se to znovu všechno odrovná :evil:

Josef01 | ned zář 07, 2008 8:51 am

Tak se budu modlit aby mě to nezačalo dělat, mám totiž většinu programů stažených přes App Store přímo z telefonu. :roll:

Mimochodem, jakou zemi máte nastavenou v International? Já mám UK, jazyk English a klávesnice 1. Např. aplikace iRemmeber při vložení jakéhokoli záznamu spadne, pokud není nastaveno International na US. Autor tuto chybu již v nové verzi opraví, nicméně může to být jeden z důvodů padání aplikací...
Host
Host

Jirka Krokodýl | ned zář 07, 2008 1:30 pm

Jen malá technická. Je naprosto jedno u kterého operátora telefon koupíte. Jsou všechny stejné. Od Apple přijdou všechny stejné, zabalené do folie a operátoři je pouze rozliší vlastními malými samolepkami na přebalu Iphone. K nastavení např. internetu v Iphone dojde až při prvním připojení k Itunes a to podle vložené SIMkarty.

mike0007CZ | ned zář 07, 2008 2:02 pm

Problem je asi zpusoben tim , ze nemate aktivni vas itunes ucet na iphone Poznate to tak, ze kdyz si zobrazite v App store napr Top 25 a sjedete uplne dolu, musite tam mit zobrazeny vas ucet(email) Pokud ne, pak si stahnete nejakou free app a potom rebootujte Pokud to nepomuze, pak kompletne odstrante vsechny apps z iphone i z itunes podle vyse uvedeneho navodu a pak je znovu instalujte pres itunes - platit je znovu nemusite! Ja jsem resil podobny problem s dvema ucty - update app mi nesel udelat kdyz jsem byl prihlasen na druhem uctu a nektere apps mi taky nefungovaly
Naposledy upravil mike0007CZ dne ned zář 07, 2008 9:16 pm, celkově upraveno 1
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

kate | ned zář 07, 2008 6:41 pm

Almi: citát zmazaný. nepoužívaj citát ak odpovedáš na predošlý príspevok.

Tak me se zda, ze to funguje trochu jinak, nebo spis nefunguje :) Mam vse uz pres itunes, registrovana sem, mam tam kreditku vse, ale zda se mi, ze kdyz neco bezi dele (dele rozumej 10minut a vice) zahreje se, a pak to nejde, pak restart, chvili pockat, a pak zas jde ... ale je to docela opruz :(

Odee | pon zář 08, 2008 5:41 am

ConnectingBoy píše:...vše OK běží. Je to ale docela nepříjemné, pokud vyzkouším zase něco stáhnout přes iPhone, tak se to znovu všechno odrovná

ConnectingBoy tusim mas pravdu ked si taham aplikacie cez app store cez PC a neskor stiahnem aplikacie cez iPhone potom sa vsetko dokasle a nejde ani ta aplikacia co mi (napriklad) isla vcera

Josef01 | pon zář 08, 2008 9:20 am

Kate: a o jakou aplikaci se jedná?
Host
Host

kate | pon zář 08, 2008 9:25 am

Dela mi to jakakoliv z doinstalovanych z itunes ... neni to jakoby to nikdy nejelo, ale obcas se to takhle sprajcne...vaham, jestli cekat na novy FW, nebo zkusit reklamovat (mam ho tyden). Sice tu ma problemy dost lidi, ale taky je dost lidi nema, vypada to, ze problemy maji pouze lide, kteri si iphone koupili v poslednich dnech, cili nejaka serie dodana....

Josef01 | pon zář 08, 2008 9:57 am

Já jsem objednal iPhone 23.8. a dostal jej poštou 28.8.. Bohužel jsem po rozbalení zjistil, že má v pravém dolním rohu prasklinu cca 1,5cm na displeji. Odvezl jsem ho reklamovat a naštěstí to uznali jako reklamaci a dali mi nový telefon. Myslím, že to nebylo přepravou, ale spíš nějaké pnutí v displeji. Od té doby telefon funguje bez problému, je jedno zda stahuju aplikace z iTunes nebo přímo v telefonu z App Store. FW máme všichni stejný, takže nevidím důvod, proč by telefon měl fungovat jinak. Podle mě bude důvodem nějaký problém se synchronizací s PC. Díky bohu jsem zakázal instalaci ServisPacku 3, protože řadě lidí to dělá problémy s aplikacemi. Vidím to spíš na problém Windows než problém telefonu.
Host
Host

kate | pon zář 08, 2008 10:11 am

nemyslim, SP3 nemam, protoze mam Visty, a rada lidi ma ruzne OS a problemy maji take ... No uvidime, pockam na ten novy fw, a pak se uvidi, kazdopadne me to moc nebavi, porad restartit (restore nepomohl)

ConnectingBoy | pon zář 08, 2008 1:17 pm

Rozhodně to není chyba systému, mám WinXP servis pack 2 a problém mám i tak. Ale jak sem psal, pokud aplikace tahám přes iTunes je vše OK a třeba Palringo mi jede celý den bez jediného restartu. V případě, že se objeví nějaká aktualizace na app store a já to udělám přes tel, všechny aktualizace se odrovnají a to ikdyž stáhnu úplně novou aplikaci kterou jsem v tel nikdy neměl.
Chyba je v zabezpečení aplikací, kdy si telefon myslí že se jedná o aplikace třetích stran a tento problém má být právě odstraněn zítra novým FW 2.1, tak se nechme překvapit :wink:

Jo a tel mám koupený hned první den co se začal prodávat v ČR, takže novou dodávkou to také nebude :D

Josef01 | pon zář 08, 2008 5:26 pm

Hm tak to je pro mě záhada, dva stejné telefony, stejné FW a přesto se chovají jinak...
Host
Host

Frotto | pon zář 08, 2008 6:37 pm

Ja mam problem s tim ze stahnuta aplikace se mi otevre a po uvodni strance se to hned vypne :(

IPeIPa | pon zář 08, 2008 7:17 pm

Takže má už někdo konečně 100% řešení nebo se o tom bude stále pouze a jenom diskutovat??

Josef01 | pon zář 08, 2008 7:35 pm

Počkej do zítra na update FW a modli se aby to opravili :)
Host
Host

mike0007CZ | pon zář 08, 2008 7:49 pm

No tak tady je opravdu problém, že někdo něco napíše a nikdo neřekne, vyzkoušel jsem to - funguje to nebo ne. Já problém s padáním aplikací měl, vím čím byl způsoben a už ho nemám. Protože jsem hledal řešení svého problému a ten váš je stejný nebo podobný, tak jsem na oficiálních stránkách applu našel návod - krátký i dlouhý - zatím na něj nikdo nereagoval.

Tak ještě jednou:
Spusťe problematickou aplikaci. Spadne? Když ano vlezte do App Store, podívejte se např na stránku TOP 25 sjeďte dolů a měli byste vidět jméno svého účtu= váš email. Pokud tam je, tak nemám pravdu. Pokud není budeme pokračovat.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

EARWIG | pon zář 08, 2008 8:08 pm

mě se toto stalo také a pomohlo docela jednoduché řešení:

najel jsem v iTunes na položku LIBRARY/Applikations. Zde jsou zobrazeny ikony nainstalovaných aplikaci. Na jednu z těchto ikon jsem kliknul a vyskočilo okno, do kterého jsem vložil heslo z iTunes a po synchronizaci vše opět funguje!!!

Frotto | pon zář 08, 2008 8:20 pm

Mike007: Vyzkousel jsem to a opravdu to funguje. DEKUJU :D

mike0007CZ | pon zář 08, 2008 8:22 pm

Já ti taky děkuji, je to frustrující, když tě nikdo neposlouchá (stačí ty 2 puberťáci co mám doma :? )
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Josef01 | pon zář 08, 2008 8:27 pm

No tak to vypadá, že jste na to přišli :)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Aplikace pro iPhone