Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

. Jinak díky za skvělou web app., odvedl kus perfektní práce, jen tak dále.
 . Jinak díky za skvělou web app., odvedl kus perfektní práce, jen tak dále.

Ne fakt dobrý, moc se ti to vede... Jen tak dál
  Ne fakt dobrý, moc se ti to vede... Jen tak dál
:(
Mě (a v tomto případě zároveň i vám) život občas přináší kromě radostí a úspěchů i to smutnější, a to neúspěch - v mém případě vyústěný ve smutek.
Dnes jsem se takřka celý den doslova pral s odesíláním do sítě T-Mobile. Žel bohu - naprosto bezúspěšně. Velmi mě to mrzí.
Jeden z důvodů je, že jsem nenašel žádný český hosting (ani free, ani placený), který by podporoval funkci, kterou potřebuji pro zpracování určitých údajů.
Přestože je toto pravda a fakt, v jistém slova smyslu se to dá považovat z výmluvu. Posílání do sítě T-Mobile se mi nepodařilo rozběhat ani na localhostu, což znamená, že i kdybych našel hosting podporující funkci, bylo by to docela zbytečné, protože můj skript stále není schopen (přestože už může využít tuto funkci) posílat SMS do sítě T-Mobile. Vše se odvíjí od nutnosti opsat captcha kód z obrázku. Doufám, že postupem času server poslatsms.cz vyřeší agregaci jiným způsobem, a nebude nutné captchu opsat.
Omlouvám se všem, co by si rádi poslali SMS do sítě T-Mobile.
Tímto přerušuji práci na posílání SMS do sítě T-Mobile na dobu neurčitou a zahajuji práci na registraci uživatel, která s sebou přinese možnost nastavit si automatický podpis, adresář, datábazy odeslaných SMS zpráv a skinovatelnost.

A nakonec se zadařilo
 A nakonec se zadařilo  Držte palce, ať vyřeším problémy s hostingy. V nejlepším případě bude ještě dnes spuštěno odesílání do sítě T-Mobile.
 Držte palce, ať vyřeším problémy s hostingy. V nejlepším případě bude ještě dnes spuštěno odesílání do sítě T-Mobile.

Premyslel jsem nad SMS iPhonu. Pokud mas normalni SMS tak se ti to vsechno uklada do jednoho souboru ale s iPhonu to nedostanes pokud nejses aspon trosku technicky tip coz je na prd. Tak me napadlo az budes delat tu registraci jestli budou ty sms nejak razene pod cisla nebo jen tak jak je posobe budes posilat. Bylo by take dobre aby sli jednoduse zkopirovat.
 Premyslel jsem nad SMS iPhonu. Pokud mas normalni SMS tak se ti to vsechno uklada do jednoho souboru ale s iPhonu to nedostanes pokud nejses aspon trosku technicky tip coz je na prd. Tak me napadlo az budes delat tu registraci jestli budou ty sms nejak razene pod cisla nebo jen tak jak je posobe budes posilat. Bylo by take dobre aby sli jednoduse zkopirovat.

mullDie píše:posilal jsem na TMobile dnes odpoledne a sms prisla hned
Urcite jsem linej clovek, ale neslo by nastavit na okynko s cislem, aby se defaultne zacli psat cislice?

creck píše:ten T-mobile byl asi zbytecny, kazdy kdo ma T-mobile pujde radsi na T-zones kde ma automatickou registraci, adresar a nemusi opisovat kod

díky díky díky!!
 díky díky díky!!   

Jen tak dál, myslím že jsi udělal dost lidem radost
 Jen tak dál, myslím že jsi udělal dost lidem radost 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé