Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
:(
Mě (a v tomto případě zároveň i vám) život občas přináší kromě radostí a úspěchů i to smutnější, a to neúspěch - v mém případě vyústěný ve smutek.
Dnes jsem se takřka celý den doslova pral s odesíláním do sítě T-Mobile. Žel bohu - naprosto bezúspěšně. Velmi mě to mrzí.
Jeden z důvodů je, že jsem nenašel žádný český hosting (ani free, ani placený), který by podporoval funkci, kterou potřebuji pro zpracování určitých údajů.
Přestože je toto pravda a fakt, v jistém slova smyslu se to dá považovat z výmluvu. Posílání do sítě T-Mobile se mi nepodařilo rozběhat ani na localhostu, což znamená, že i kdybych našel hosting podporující funkci, bylo by to docela zbytečné, protože můj skript stále není schopen (přestože už může využít tuto funkci) posílat SMS do sítě T-Mobile. Vše se odvíjí od nutnosti opsat captcha kód z obrázku. Doufám, že postupem času server poslatsms.cz vyřeší agregaci jiným způsobem, a nebude nutné captchu opsat.
Omlouvám se všem, co by si rádi poslali SMS do sítě T-Mobile.
Tímto přerušuji práci na posílání SMS do sítě T-Mobile na dobu neurčitou a zahajuji práci na registraci uživatel, která s sebou přinese možnost nastavit si automatický podpis, adresář, datábazy odeslaných SMS zpráv a skinovatelnost.
mullDie píše:posilal jsem na TMobile dnes odpoledne a sms prisla hned![]()
Urcite jsem linej clovek, ale neslo by nastavit na okynko s cislem, aby se defaultne zacli psat cislice?
creck píše:ten T-mobile byl asi zbytecny, kazdy kdo ma T-mobile pujde radsi na T-zones kde ma automatickou registraci, adresar a nemusi opisovat kod
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé