Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Chris8 potrebujes netTV nainstalujes ho pomocou appstore..cz sk programy pridas tak ze sa napojis na iphone..najdes si tu aplikaciu v zlozke Applications a tam mas zlozku Documents v ktore je subor Channels otvoris ten subor vo Worde a namiesto niektoreho programu co tam uz je zmenis odkaz videa na ktory potrebujes cize bud STV,markizu alebo tak teda ak taky link najdes..a aby si to mal v zlozke Slovakia prepises tam dvojpismenovy odkaz na SK a vlozis ten subor spat do iphone
iPhone 5S Gold iPad 2 MacBook Pro 13,3" SSD LED Cinema Display 27"
Takže jsem hledal /private/var/mobile/Applications/7C2178FC-B062-442B-A3DF-EC4D9E69AE1F A mám tam na výběr : Documents (prázdná složka) Libary (prázdná) Television.app (nějaký soubory) tmp (prázdná)
Mám to tedy dát do documents ? A vytvořit složku Chanels ?
Tam de i HBO a HBO 2 ! Je to možný ??? Vždyt přece jenom to jsou placený kanaly ale jestli to de tak nemám nic protit byla by to pecka Mate s tim už někdo zkušenost ???
Ahojte. Zakúpil som si aplikáciu NetTV verzia 1.7 na môj Iphone 3G firmware ios 4 (jailbrake redsn0w). Problém je ale že keď spustím skoro akýkoľvek slovenský TV kanál cez 3G sieť (plný signál) tak sa to síce spustí ale len zvuk a obrazovka ostane čierna. Stalo sa mi aj že sa to sem tam i spustilo správne čiže obraz aj zvuk ale to asi 1 krát z 20 pokusov. Nemáte niekto podobný problém, alebo riešenie ako tento problém odstrániť ?
MusicBox (3Gs), Nautik (3Gs), TA3 , TV Bratislava, TV Central, TV Doma, TV Markíza. Na tie prvé dve je pravdepodobne doporučený pre sledovanie Iphone 3Gs.
Může prosím někdo smazat ty OT stupidní kecy o tom, jak je tady ten pan moderátor ošklivej a maže vám vaše příspěvky, který porušují pravidla? S tou Novou asi bude problém. Musel bys mít počítač, kde by bylo digitální/satelitní vysílání a přes něj to nějak streamovat na stránky, přes který bys potom v iPhonu koukal...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Nemáte prosím někdo aktuální seznam streamů? Které opravdu fungují...spousta se mi toho zasekává nebo jde jen audio..pokud máte udělejte prosím upload díky moc
Tak jsem nasel dalsi web, kde se da divat na stream televizi.
V tomto pripade zahranicnich. Pouzitelne je to napr. na sledovani anglicke premiere league. Coz je jedna z mala moznosti pote, co to matlaci z Nova sport letos nekoupili...
Staci z ipadu nebo iphonu vlezt na nasledujici web:
jen pro úplnost: stream se tam objeví cca 15 min před začátkem zápasu (samozřejmě pokud se to někdo rozhodne aktuálně streamovat). Ale pro i-device je to jedna z mála možností jak to online chytit. A docela i v dobré kvalitě a bez sekání (na rozdíl od těch všech sopcast, tvants atd na win..)
O ja som v SK,a nic!inac na macblogu uz to je!tam som sa docital ze to funguje len v ich sieti!a antik?http://iphonetv.antik.sk/ udajne funguje ale tiez len v ich sieti!len asi po wifi??no ja som v Ziline tak smola:-(
Tak ta stranka condernet mi ide dobre az na to, ze to ide len pri prvom pustenom programe. Ak sa vratim a zapnem iny program, tak mi ide iba zvuk. Ma niekto podobny problem? Nemoze to robit download plugin, ktory sa pyta ci ma ten stream stiahnut alebo prehrat?
Nejlepší řešení je TV tuner od Elgato ve Vašem MAC/PC. Výrobce má i aplikaci pro iphone a potom můžete sledovat veškeré programy živě na Vašem iphone. Streamuje se to z PC.
jediná podmínka je nutnost zaplého PC doma, ale vše je pak jednoduché a plynulé.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
xslide, funguje ten stream i pro PC? Jelikož tam je Terratec Home Cinema přo příjem stanic, nikoliv ten jejich program, co je na MACu. Nemáš s tím zkušenosti?
ahojte jak jsem četl ty 3stránky tak se tu hlavně psalo o přehravači netTv kdyby jsem si ho chcel stahnout z appstore tak my to píše ža potřebuju minimalní fm 4.0 ja mam 3.0.1 nevíte jaký by se my hodil aby jsem ty stanice mohl přehravat děkuji za odpověť??
Mohl by to tu prosím někdo spravovat. Hodil by se jednoduchý návod přes jakou aplikaci se dá televize sledovat. Zda je potřeba JB. Seznam aktuálních funkční streamů. Úskalí nebo jiné možnosti sledování televize na iPhonu.
aloha, neviem či to pôjde aj v CR, ale ja pozerám tv v iphone cez safari na webe: iphonetv.antik.sk sú tam základné SR programy a pár CZ. funguje to super cez wi-fi aj 3g, na 2g to seká. Dúfam že s tým niekomu z Vás pomôžem.
To čo hovorí užívateľ woyto môžem potvrdiť... ale ja by som potreboval niečo kde by boli aj programy ako eurosport, nova sport, sport 1 nenašlo by sa niečo?
Na to byl ideal prave justin.tv ale už je za 3 nebo 4Eura Kdybych ho potreboval časteji tak ho koupim, ale ono se to občas hodne sekalo, nekdy zase uplne pohoda. Stacilo zadat na co chci koukat a dát hledat
Tam to funguje uplne jinak. Proste treba 10 minut pred dulezitym zapasem, nebo prenosem tam zadas ( treba motogp ) a ono to najde. Stremuje se to z netu. Hodne z eurosportu, novasportu atd. Já to pouzival jen na zavody motoGP ale pry tam je vse. Proč to nevyzkousis pres net, tam to funguje stale, tohle je jen aplikace do telefonu