Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Existuje ešte jedna aplikácia: Firmware 3.1.3 App - dostupná v BigBoss repo. Tam sa dá verzia FW aj prepínať medzi 3.1.2 a 3.1.3.
peterxxl: veľká vďaka za aplikáciu, naozaj super. Samotná aplikácia, ako aj odosielanie funguje oveľa svižnejšie, ako u konkurenčnej app. Celkový dojem je oveľa lepší
O2 jede bez captchy Vodafone se snazim udelat jinak - nebo alespon trochu potunit a Tmobile se sice opisuje, ale aspon to posila az to Alex opravi, tak se to bude taky opisovat - ja jsem na jine reseni neprisel.
Mě se tato app líbí rozhodně víc .. na co potřebuješ nějakej design .. Toto jednoduché vymyšlení bohatě stačí .. Napíšeš hned číslo pak zprávu odešleš a zavřeš a design k ničemu nepotřebuješ a to že víckrát napíšeš captchu mě zase tolik ani netrápí
iPhone 3G 8GB black (prodáno) iPhone 4 32GBblack, FW iOS 5.0 iPhone je závislácké zařízení
aArt: Máš FW 3.1.2, avšak aplikácia je určená pre FW 3.1.3. Stiahni si z Cydie najprv aplikáciu Firmware 3.1.3. App, alebo Fake 3.1.3. Čítaj o pár príspevkov vyššie...
To je divne, zkousim nainstalovat a nejde. Stahl jsem z iTunes store a tvari se ze instaluje a po sync neni. A ted koukam aplikace se jmenuje uplne stejne jako alexova, jen je rozdil jedna je 1.0 a druha 1.1 to bude asi duvod Nejde stim neco udelat? chtel bych otestovat obe, už nevim jak to jinak nainstalovat.... Ale myslim že to je tim že se jmenuji obe stejne.. Koukam dArt ma stejny problem to bude tim jak se jmenuje obe stejne! asi Nebo tim FW mam 3.1.2
Zkusim,ale takovéhle operace, zajímavé Ale i tak to je divne, no uvidime no. Jmeno ne ale aplikace se podivej do složky itunes, nazev aplikace s koncovkou aplikace.. Nepomaha vymazat jednu a nechat druhou možna to je tim FW, zkusim jeste instalaci z IP.
Díky za tuto appku, výborné je, že jsem jí chytil v akci zdarma (já vim, za plnou cenu by to bylo to pověstné Juramacovo jedno pivko ). Na O2 se to posílá okamžitě, je to paráda, v tomhle ohledu jsem nezaznamenal žádný rozdíl mezi oběma aplikacema.
Graficky mi tato appka vyhovuje, samozřejmě pokud se bude dále vyvíjet a budou přibývat různé fíčurky, budu jedině rád.
Ono stačí upravit instalační balíček, který vám iTunes stáhlo do PC. Je tam jeden plist, ve kterém stačí pouze přepsat verzi minimálního FW, který aplikace potřebuje a sync proběhne v pohodě (není tedy potřeba ani jailbreak, ani žádný fake verze FW v telefonu). Berte to jako nápovědu, zbytek si zkuste udělat sami, nečekejte žádné step-by-step návody, je to naprosto primitivní zásah. Aplikaci jsem na 3.1.2 samozřejmě testoval a funguje v pohodě, jinak bych o tom nemluvil
Nemam cas updatovat nekolik hodin kdyz nic noveho neprinesl a vse krom tve aplikace funguje. Mam XP a nechci riskovat znamou chybu ktera se mi sice niidy neobjevila ale neni duvod. Zkusim co psal Antabelus.
Vím Jackie ale zkusim to až budu doma Update na novy FW se mi opravdu nechce je to mnohahodinova procedura pokud chci mit vše jako predtim s rizikem chyby kvuli XP, tak to nebudu riskovat.
Tak po stažení 3.1.3 jsem app rozchodil, ale příjemce mojí sms mi volal, že mu přišla nějaká zmatená sms, že některá slova byla vpohodě a některé s křížkama. Večer mi ji ukáže, jsem zvědav a ještě se ohledně toho ozvu. Jinak oceňuju rychlost, ale dost mě mrzí, že se neotáčí display podle polohy Mě se píše lépe na šířku.
mylan píše:nájdeš ju v repe http://cy.sosiphone.com iPhone sa bude tváriť, že tam máš nainštalovaný 3.1.3 FW aj pre iTunes.
Mám problém s tímto programem, v iPhonu mi sice FW "na oko" změní, ovšem v iTunes zůstává vše při starém (tedy ukazuje FW 3.1.2), takže se mi při každé synchronizaci App vymaže
Me nefunguje to zmeneni FW v aplikaci, nevim jak to Antabelovi fungovalo, pomahal mi stim i Jacike a proste v IT když rozkliknu iphone a zatrhnu aplikaci tak po sync už zaškrtla neni a pochopitelne ani v IP. Nevim co stím. Kdyby petrxxl nedal do aplikace tu podminku 3.1.3 ktera nevim proč tam je když Antabelovi to fungovalo v poradku na 3.1.2 tak by tenhle problem nebyl, škoda že nemohu tuhle aplikaci naistalovat. Kdyby nedko vedel tak napiste.
Majky_: reštartoval si iPhone? Poprípade ak ani po reštarte nepôjde, tak odinštaluj Fake 3.1.3, v cydii si nájdi "Firmware 3.1.3 App" a postupuj takto: Stiahneš z Cydia Firmware 3.1.3 App, spustíš ju (objaví sa ti niekde na springboarde), vyberieš dole Firmware 3.1.3 a stlačíš reboot.
Bohuzel tohle funguje jen pri JB jelikoz kdo ho nema tak mu vylitne hlaska o neopravnene editaci aplikace a smula. Jedine kdyby petrxxl upravil aby apliiace jela i pri nizssim fw jelikoz Antabelus ji testoval a v pohode.