Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pokud Vám aplikace píše chybu ?Číslo odesílatele musí mít 9 číslic?, nastavte Vaše telefonní číslo v nastavení (Settings). Chyba je již opravena + pár jiných a update čeká na schválení.

Tak to je v pořádku tedy. A v podpisu? Také to nekrade znaky?
 Tak to je v pořádku tedy. A v podpisu? Také to nekrade znaky?

to co chces podporuje pouze Vodafone, zbyli operatori tam davaji nejake jejich cislo, takze pouze VF zobrazi cislo odesilatele
 to co chces podporuje pouze Vodafone, zbyli operatori tam davaji nejake jejich cislo, takze pouze VF zobrazi cislo odesilatele 

Kdyby jsi to četl tak víš že bez toho neodešleš ani jednu SMS
 Kdyby jsi to četl tak víš že bez toho neodešleš ani jednu SMS   

.
. .
. .
.

mikis.m.s píše:Potvrzeni jestli chci zprávu odeslat nebo ne je zbytecne, v rychlosti na to člověk zapomene a... Zajímavé, že přes ikonu v aplikaci se potvrzovat nemusí...

) že nejsem sám. Proto to tam je a na tomto tlačítku u klávesnice to zůstane. Dokonce se obávám a jsem o tom skoro přesvědčen, že kdyby tam to potvrzování nebylo, tak by lidé ani nezaregistrovali, že tlačítko stiskli a už by bylo X negativních hodnocení v AppStore, že se SMSky samovolně posílají
) že nejsem sám. Proto to tam je a na tomto tlačítku u klávesnice to zůstane. Dokonce se obávám a jsem o tom skoro přesvědčen, že kdyby tam to potvrzování nebylo, tak by lidé ani nezaregistrovali, že tlačítko stiskli a už by bylo X negativních hodnocení v AppStore, že se SMSky samovolně posílají 

Zkousel jsem i reset telefonu, stále se to opakuje
 Zkousel jsem i reset telefonu, stále se to opakuje 

Antabelus píše:K tlačítku - ne nebylo by to praktičtější. K c@s.z - toto tam být musí, mohlo by tam být třeba i 607555888@c.z ale to ubere půlku znaků SMSce

Tea Racer píše:Když si chci pridat do oblibenych kontaktů nekoho tak to spadne. Nevím jestli na to má vliv operator ale O2 a T-mobile nejdou, Otevru seznam vyberu kontakt a pri tápnutí na čislo čislo zmodra a cela aplikace uplne spadneZkousel jsem i reset telefonu, stále se to opakuje
STepik píše:a muzu se zeptat proč to tam musí bejt? Vím ze to bylo i u soaru... Proč???Jenom sem zvedavej

pepol píše:No tak koukám,že žádná změna na 773 nenastala.Předvolba opět není platná!Upozorňoval jsem na to jestě u bata verze!!!
 poslete sem screenshot prosim.
 poslete sem screenshot prosim. 

STepik píše:špatně jsi mě pochopil: proč tam musí bejt to c&s.z: ?

iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
 iPhone 4 16GB iOS 5.1.1 iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
 iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
 Nic nas nemuze potesit vice, nez podobna slova spokojenych uzuvatelu
 Nic nas nemuze potesit vice, nez podobna slova spokojenych uzuvatelu 

Myslim že to už taky nekde zaznelo...
 Myslim že to už taky nekde zaznelo...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé