Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Pokud Vám aplikace píše chybu ?Číslo odesílatele musí mít 9 číslic?, nastavte Vaše telefonní číslo v nastavení (Settings). Chyba je již opravena + pár jiných a update čeká na schválení.
mikis.m.s píše:Potvrzeni jestli chci zprávu odeslat nebo ne je zbytecne, v rychlosti na to člověk zapomene a... Zajímavé, že přes ikonu v aplikaci se potvrzovat nemusí...
Antabelus píše:K tlačítku - ne nebylo by to praktičtější. K c@s.z - toto tam být musí, mohlo by tam být třeba i 607555888@c.z ale to ubere půlku znaků SMSce
Tea Racer píše:Když si chci pridat do oblibenych kontaktů nekoho tak to spadne. Nevím jestli na to má vliv operator ale O2 a T-mobile nejdou, Otevru seznam vyberu kontakt a pri tápnutí na čislo čislo zmodra a cela aplikace uplne spadneZkousel jsem i reset telefonu, stále se to opakuje
STepik píše:a muzu se zeptat proč to tam musí bejt? Vím ze to bylo i u soaru... Proč???Jenom sem zvedavej
pepol píše:No tak koukám,že žádná změna na 773 nenastala.Předvolba opět není platná!Upozorňoval jsem na to jestě u bata verze!!!
STepik píše:špatně jsi mě pochopil: proč tam musí bejt to c&s.z: ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé