fring - free on appstore .

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

jatmz | pon říj 27, 2008 1:17 am

Re: fring - free on appstore .

zdar, neviem ci uz padla zaka odpoved, ale bezi fring na pozadi? popripade aka free app tak funguje (hlavne koli icq, popr. skype)

Paly | pon říj 27, 2008 1:51 am

Ak si nainstalujes Backrounder tak Ti pojde na pozadi kazda app. Inac z pravidiel Apple pre app plynie, ze ziadna app nesmie bezat na pozadi, po stalceni Home button sa musi jej cinnost vypnut.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

jatmz | pon říj 27, 2008 9:20 am

aha, cize mi neostava nic ine iba jailbreak.
popripade este jedna moznost, zapnut app a potom zamknut phone (ci sa mylim?) ale tak ci tak potom nemozem robit nic ine v phone :(

pajcer | pon říj 27, 2008 9:57 am

mylis sa :D
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar guzmen | pon říj 27, 2008 10:00 am

Ostava ti naozaj len urobit Jailbreik.
A zamknutie telefonu ti nepomoze, lebo tým vlastne docielis len to ze ked odomknes display tak sa ti objavi rovno fring, ale v čase zamknuteho displayu bo neaktivny lebo je vypnuta aj wifi :-)
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

sojkap | sob lis 01, 2008 8:32 pm

stiahol som si fring a j som sa zaregistroval len neviem ako komunikovat cez skype a icq ked a ako zadam novy kontakt vie mi niekto poradit

Uživatelský avatar Beavers | sob lis 01, 2008 8:35 pm

Moderator fóra
Moderator fóra

sojkap | sob lis 01, 2008 10:21 pm

no to je pekne ale potesilo keby to bolo v cestine a este taky dotas funguje fring na SW 2.0.2

Uživatelský avatar Beavers | ned lis 02, 2008 6:47 am

V tom případě tě nepotěším. Snad nechceš, abych ti to ještě překládal? Jestliže je to pro iPhone FW 2.0, předpokládá se, že bude fungovat i na další varianty této dvojky. Nezbývá,než to vyzkoušet. Pokud máš založené kontakty Skype např. přes PC, měly by se ti přidat automaticky samy. Alespoň u první verze Fringu to tak funguje.
Moderator fóra
Moderator fóra

sojkap | ned lis 02, 2008 12:46 pm

no neviem si stym rady

Uživatelský avatar vbruno | ned lis 02, 2008 1:02 pm

Jen jeste k tomu vypnuti pri aktivnim fringu. Musim rict ze mne se to teda mnohokrat povedlo udelat tak ze pri provozu napr. Parlinga mi normalne prichazely zpravy. Zvlastni je ze to je jak kdy.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

Grimley | sob lis 08, 2008 12:56 pm

zdar..chci se zeptat,jestli když mám datový tarif surf+mail + ...mi fring poběží normálně do tarifu, nebo budu platit zvlášt za kb ...díky moc
iPhone 3G 8 GB od T-Mobile ... slast ))
Host
Host

velosport | sob lis 08, 2008 1:01 pm

Pobezi ti do tarifu.

Grimley | sob lis 08, 2008 1:28 pm

Ak odpovedas na prisevok tak ho necituj. Paly

super...dík moc...bál jsem se, kvůli zmiňovanýmu portu 80 ...reps. když něco běží na jiným portu,kb se počítaj zvlášť
iPhone 3G 8 GB od T-Mobile ... slast ))
Host
Host

mapo | úte lis 11, 2008 9:52 pm

zdravim ,chci se zeptat, jetali nevite jak se da udelat, abych se ostatnim uzivatelum co pouzivaji icq objevil online...porad jim to hlasi ze jsem offline

Uživatelský avatar Domingo | stř lis 12, 2008 12:14 pm

A používáš fring?
iPhone 3G 8GB

Obrázek
Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mapo | stř lis 12, 2008 2:28 pm

jj pouzivam...a ted jsem zjistil ze obcas kjsem online a obcas offline...asi je to v nejakym nastaveni

Uživatelský avatar Domingo | stř lis 12, 2008 3:35 pm

hm..To je nějak divné..Já o žádnym nastavení nwm.. :( ..Kde by se dali udělat statusy..

EDIT: Ale dobře, že jsi napsal, taky mě to dřív zajímalo. Snad tady někdo ví ;)

Takto si upravuj prispevky ked pises hned po sebe. Paly
iPhone 3G 8GB

Obrázek
Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | pon lis 17, 2008 11:17 am

Postup při změně číselného zobrazení ve Fringu za zobrazení Nicku, zadávání a odstraňování ICQ kontaktů do Fringu, kontrola a editace kontaktů pro ICQ v PC - aplikováno na Fringu verze 0.9786 pro FW 1.1.4:
To, že se u icq kontaktu (napr. v aplikaci fring) ukazuje v seznamu kontaktů číslo ID a ne nick se dá vyřesit takto:
V PC na internetu odkaz http://download.icq.com/download/icq2go/ a kliknutím na Launch spust icq2go.
Zadat Account Name (svoje ICQ osmi nebo devítimístné UIN) a Password (svoje ICQ heslo). Otevře se okno icq2go, kde bude seznam stávajících kontaktů. Klepnutím pravým myším tlačítkem do pole kontaktů se otevře dialog pro správu kontaktů, kde je lze mazat, skrýt a editovat. Pro změnu čísla na nick vyberte Edit Contact, smažte (přepište) jméno (nick) v řádku Display Name a stiskněte Save. Nyní se již ve Fringu po jeho spuštění objeví místo čísla jméno (nick).
Pokud nemůžete ve volbách Fringu dostat do seznamu kontaktů další přátele (buddies), protože vám aplikace ID nevezme a napíše hlášku Buddy was not found, musíte si kontakt přidat právě v tomto okně icq2go. V něm uvidíte, že kontakty, které máte v programu ICQ nově zavedené, tady nejsou, jsou tam jen staré z původní verze ICQ Lite, a proto se ani nepřenesou do Fringu (zřejmě to způsobuje nová verze ICQ, která nepřenáší vaše nové kontakty na server, ale jsou pouze v hlavním programu, který používáte v počítači ke komunikaci). Je tedy nutno založit je v icq2go a pak se ve Fringu, po jeho novém spuštění již objeví. Dole vlevo je tlačítko Menu a pod ním volba Add Contact. Po zadání ICQ ID nového kontaktu se v seznamu sice objeví pod jménem, ale ve Fringu v seznamu bude uveden pod číslem ID nikoli pod tímto jménem (nickem). Řešení: viz první část této mé informace. Komu vadí, že kontakty ve Fringu jsou pro ICQ a Skype (např.) všechny pohromadě, což je nepřehledné, je tu jedna výhoda: v icq2go si můžete přejmenovat kontakty libovolně a ke jménu ještě napsat ICQ. Takto se vám budou objevovat i ve Fringu (např.: Jana ICQ).
Rád bych tímto poděkoval Drsnému za inspiraci, použil jsem postup z jeho obrázkového návodu, který vychází již ze starého prostředí ICQ a náhledy nekorespondují se současnou podobou ICQ. Přizpůsobil jsem svůj popis této nové podobě na webu. připomínám, že uvedený postup je vyzkoušen pouze na staré verzi Fringu. Pro novou verzi a pro FW 2.xx je nutno vyzkoušet. Prosím ty, kteří to provedou, aby se k tomu vyjádřili zde v tomto topicu. Děkuji.
Moderator fóra
Moderator fóra

ste.ve | úte lis 18, 2008 12:06 am

mam ten samej problém, když se chci přihlásit do ICQ, zadam normálně svoje číslo a heslo, který je 100% dobře, ale User ID or password is incorrect.. :-/
někdo měl ten samý problém a povedlo se mu to vyřešit?
Díky moc

Uživatelský avatar Domingo | úte lis 18, 2008 12:59 pm

Chlape si tu uz nejaky ten piatok a nevies ako sa odpoveda na spravy? Necituj ich!. Paly

Občas se mi to taky stává, ale pak to skusím znova a jde to.. Skus kdyžtak reinstall..
iPhone 3G 8GB

Obrázek
Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

roller | stř lis 19, 2008 10:46 pm

Volaní

Kdyz chci nekomu zavolat pres icq tak se on muze akceptovat muj hovor ale slysim pouze jeho a kdyz nekdo vola me tak mi nejde mackat tlacitko akcept vubec jako bych na nej nemackal i kdyz klikam jak silenej nevite cim by to mohlo bejt? diky za odpoved

misakP | čtv lis 20, 2008 5:47 pm

aaaaaaaaaaaaaaaaarg.....mna vystre..... akoze aj mne vobec nejde zapnut to fring!.... dam tam na 100% spravne prihlasovacie meno a heslo a aj tak mi vypise ze je to incorrect!!! akoze jak to mam spravit? :cry:

musashi | čtv lis 20, 2008 5:54 pm

Do Fringu si musis nejprve ucet vytvorit ... tzn. nemuzes se do nej hlasit napr. pres ICQ ucet ...
Teprve po prihlaseni do Fringu si navolis, jake chces pouzivat protokoly a teprve pres nastaveni techto protokolu se hlasis do ICQ, Skype atd.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

misakP | čtv lis 20, 2008 6:32 pm

maaaaaaaaam toooooo, thank youuuu thank youuuu

markor | pon lis 24, 2008 3:30 am

insoul píše:nefunguje to pri synch to vypise ... app was not instaled on the iphone because it could not be verified !!! :( mam iphone 1g 2.1

problem s verifikaci se muze objevit z ruznych duvodu:
uvadim jen aby mel admin jasno ze newarezuju
jses se svym founem na novym PC, musis verifikovat to PC
jses se svym founem na novejch itunes
jses se svym founem po oprave s novym imei
máš jako já opravenej noťas s novym matherboardem

obcas iTunes vyzvou k autorizaci, kterejch má každý iPhone 5možných na 5různých PC, ale může se stát, že narazíš.
a proto musis trochu stourat v iphonu, ja nasel reseni tady:
http://www.ritpak.com/post/iTunes-Error ... ified.aspx
zde stahni ZIPa

nainstaluj v INSTALERU SSH a BSD, respektive u 2.1 uz tam neni, ale nainstaluje se to cele
nainstaluj WINSCP do PC odsud http://winscp.net/eng/docs/lang:cs
pripoj se pres WINSCP a zaplou WIFI do iphonu
v iphonu najdi wifi sit, rozbal sipkou opis IP adresu
spust WINSCP, napis IP
id: root, heslo: alpine
postupuj podle navodu Install ze ZIPu
neboli ČESKY + rozšíření:

1) najdi /System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework - je to složka
2) ulož si kopii této složky do PC
3) přesuň do této složky v zipu získaný MobileInstallation
4) nastav oprávnění tohoto souboru na 755
(uděláš v terminálu, ale pohodlnější je to v MOBILEFINDERU, který nainstaluješ přes Instaler) - READ=4, WRITE=2, EXEC=1 a proto to bude prvni radek zapnute READ, WRITE, EXEC, druhy radek READ, EXEC, treti radek READ, EXEC
5) presun se do /private/var/mobile/applications/
6) zde vytvoř opět v MOBILEFINDERU složku "Documents"
7) nastav oprávnění na 777 = vše zapni
8) presun se do nejvyššího patra iphonu neboli do rootu a otevři složku /Applications/
9) vytvoř složku "Documents" ve této složce
10) nastav oprávnění na 777 = vše zapni
11) Restartuj iPhone/iPod Touch, odpoj se od WINSCP
12) zapni itunes, pripoj telefon, prihlas se k uctu
*pokračujeme v iTunes
13) ve STORE si vyber aplikaci zadarmo - vpravo dole TOPFREE
14) klikni GET, počkej až se nahraje a objeví vlevo nahoře v Applications
15) v adresáři iPhonu jdi na posledni zalozku Applications a vyber k synchronizaci všechny, ktere jsi tam už měl oficialně a tu jednu novou právě staženou.
16) iTunesům se možná některé aplikace nebudou líbit a bude je chtít smazat, holt se nedá svítit dostaneš je tam potom znovu, nech je smazat hlavně at se ti nahraje ta nově stažená
17) ověř zda-li tam je - HURA je tam
18) přes STORE nakupuj další APS nebo stahuj ty zdarma nebo si do APPLICATIONS vlevo nahoře přenes ty svoje již získané o které ti tak jde

další komentáře poskytnu na Vánoce.

lubomirez | stř lis 26, 2008 4:14 pm

Fring Account setup: co mám vyplnit do kolonek User ID,NickName,password a email add pri zalozeni uctu??

Uživatelský avatar guzmen | stř lis 26, 2008 9:04 pm

nechcem ta strašit ale najlepsie bude ked tam napises svoje udaje a to:

user id : tvoje ctene meno
nickname: tvoju ctenu prezývku ( v tvojom prípade asi lubomirez )
password: tebou zvolene heslo ( to znamena akekolvek)
email add: tak tu fakt neviem čo by som dal ale možeš skusit rodne čislo ak to nezoberie tvoje tak kohokoľvek z rodiny ale len pokrvnej :-)
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

lubomirez | stř lis 26, 2008 9:14 pm

:mrgreen: Díky !!

fana1 | pát pro 05, 2008 4:51 pm

Nevíte prosím jak se bezpečně odhlásit z Fringu?? Např v Palringu je přímo exit..Ale ve Fringu ho nemuzu nikde najit...Napr u her je mi to jedno a vypnu tlacitkem HOME..Ale u teto aplikace mam strach, aby nejela nejak dal, kdyz jede pres net..DEKUJI MOCKRAT :oops:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar dodulo | pát pro 12, 2008 12:34 am

mate niekto podobny problem, ze ked spustite FRING tak su hned kontakty online hoci nie je nik z nich prihlaseny, cize ukazuje mi ich ONLINE hoci nie su ma niekto podobny problem?Po spusteni sa program reconnectne no niektorych mi zobrazuje stale ONLINE hoci nie su :(
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Uživatelský avatar violista | ned úno 08, 2009 3:22 pm

nevíte jak zprovoznit SIP volání? když na to zmáčknu tak mi tam vyjedou nějaký názvy- Sipnet,Gizmo,Free World DialUp apod... v tom nějakym se mam registrovat?
Vůbec to nechápu :oops: :mrgreen:
iPod Touch 5G blue
iPad Mini
iPhone 1st. generace...fw 3.1.2 (bohužel už jenom ve vytrínce)
Literatura: Jak myslí Steve Jobs

facebook
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar dodulo | úte pro 01, 2009 2:45 pm

tak a mame tu update a okrem ineho by mali fungovat video hovory tak to som teda zvedavy :)

What's new
fring video calls: see your friends and talk to them live (available for fring-to-fring and fring-to-Skype calls)
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

patrix242 | úte pro 01, 2009 2:55 pm

Tak to už aby mal aj iPhone kamerku zpredu.... Inak je to nepoužitelné....
Host
Host

Uživatelský avatar contrast | úte pro 01, 2009 8:09 pm

Neviete preco aj z frinku aj z nimbuzz zmizol JABBER?

Posted with TouchBB on my iPhone
Host
Host

Honziczek | stř bře 03, 2010 9:18 pm

Nevíte, proč mi Fring nejde? Normálně ho nainstaluju, a když na něj "kliknu" tak nenaběhne :-(

Georf | ned črc 11, 2010 9:43 am

Proč ve fringu není SKYPE ? Škoda... :?
Host
Host

Lincoln Six Echo | ned črc 11, 2010 4:38 pm

Uplavalo ;-)

Proč je vůbec fring oblíbenější než Nimbuzz, resp. co má navíc? Já používám Nimbuzz už od doby, kdy jsem měl Symbian a nemůžu si na nic stěžovat. Všechno šlape, včetně Skype.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen
Moderator fóra
Moderator fóra

martan1981 | úte zář 28, 2010 5:02 pm

Hmm, tiez sa mi viac paci GUI nimbuzzu, no napriek tomu pozuivam fring z viacerych dovodov.
1. Fring umoznuje volat na kontakt googletalk, ktory je priamo v gmaili. To nimbuzz nevie a ani po staznostiach mnohych to stale nevedia/nechcu implementovat.
2. Momentalna verzia Nimbuzzu nepodporuje multitasking. Aspon mne sa odpoji hned po zhasnuti displeja.
3. Nimbuzz ma o malicko vacsi lag ako fring.
4. Video-hovor.

A este k fringu. Mate aj vy problem s poslednou verziou, ze zerie baterku kvoli tomu, ze usage time sa rovna standby time v nastaveniach. Inymi slovami, aplikacia nedovoli telefon uspat, aj ked je zhasnuty displej, telefon neprejde do standby modu.
Host
Host

Launcha | úte zář 20, 2011 1:00 pm

Nevíte, jak mám Fring přinutit, aby se připojoval přes 3G? U nás v kanclu mi přes wifi nejede. Chci ho používat na SIP volání, ale nechce se mi pokaždé kvůli tomu vypínat na telefonu wifi. Hledal jsem, jestli existuje něco, co by u jednotlivých aplikací určovalo, jak se mají připojit, ale bez výsledku...
iPhone 4S 64 GB
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Aplikace pro iPhone