Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

, ako sa dá prispôsobiť pdf tak, aby som ho nemusel stále približovať? epub sa pekne prispôsobí veľkosti displayu, takže stačí len listovať doprava alebo doľava, ale pdf treba aj zoomovať, to nie je ktoviečo a stále to posúvať do strán, keď dočítam vetu. Ak sa to vôbec dá. V iBooks som mal ten istý problém.
 , ako sa dá prispôsobiť pdf tak, aby som ho nemusel stále približovať? epub sa pekne prispôsobí veľkosti displayu, takže stačí len listovať doprava alebo doľava, ale pdf treba aj zoomovať, to nie je ktoviečo a stále to posúvať do strán, keď dočítam vetu. Ak sa to vôbec dá. V iBooks som mal ten istý problém.

ls8 píše:S většinou ePub knih ve Stanza mám problém, kdy mi nejde přepnout do inverzního zobrazeni - černé pozadí, bílý text. Místo toho se zobrazí jen černá plocha bez textu. Nemáte nikdo stejný problém?

!
!

iPhone 6S 64GB (iOS 9.2) |
 iPhone 6S 64GB (iOS 9.2) | 

pepol píše:Měl bych dotaz.Nevím čím to je,ale knihy,které převádím v Calibre vypadají,že jsou OK,ale když začnu číst,tak mi ve slovech chybí š a ž písmena.Zkoušel jsem vše možné,ale je to pořád stejné.Poradí někdo co s tím?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé