Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
 MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
  MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12
 iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
  Apple Watch 4, black, 44mm
/private/var/root$ dpkg -i ibluetooth1.deb
(Reading database ... 2703 files and directories currently installed.)
Preparing to replace com.medevil.ibluetooth 1.0 (using ibluetooth1.deb) ...
Unpacking replacement com.medevil.ibluetooth ...
Setting up com.medevil.ibluetooth (1.0) ...

igris píše:a opět noob dotaz - manuální respring se provádí jak?

Almi píše:Dodo, prave mi dorazil mail od ze moja platba bola prijata.
Staci uz iba otvorit aplikaciu a dat get licence.
Chvilu to trva, kym to nacita.
Potom sa ti automaticky vyplni mail cez ktory si platil cez paypal a vyskoci okno ze licencia prijata. Das Ok a uz to funguje

vickrát zadám stejný pin code na obou zařízeních a iphone si jej vyžaduje stále dokola.. v SE je již iphone mezi spárovanými telefony.
 vickrát zadám stejný pin code na obou zařízeních a iphone si jej vyžaduje stále dokola.. v SE je již iphone mezi spárovanými telefony.

dodulo píše:neviete niekto, ci nahodou pripadne aktualizacie budu v cene? alebo bude treba platit odznovu?
 Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
  Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2  + Apple remote
 MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2  + Apple remote

mullDie píše:igris píše:a opět noob dotaz - manuální respring se provádí jak?
SBSettings > Respring
2 filip: vyberes obrazek a das odeslat

Paly píše:Vypni si bluetooth na iPhone, vypni AirPort mode, odinstaluj app, restartuj iPhone, znovu nainstaluj iBluetooth a zapni.

to zrejme urcuje v Nastaveni ta spodna cast SAVE PATH a FTP ROOT PATH kde sa to ulozi, ze? Co tam mam vypisat aby to ukladalo spravne? ma tam tusim ta cesta zacinat private/var/mobile....a ako dalej?
  to zrejme urcuje v Nastaveni ta spodna cast SAVE PATH a FTP ROOT PATH kde sa to ulozi, ze? Co tam mam vypisat aby to ukladalo spravne? ma tam tusim ta cesta zacinat private/var/mobile....a ako dalej?  :X GRRRRR
 :X GRRRRR

dik
  dikCallipo píše:Sakra proc to nemam v cydii?Mam repozitar ispazia a kdyz dam vyhledat iBluetooth tak tam neni ..:X GRRRRR

Zdeno1970 píše:Moze mi niekto prosim vas napisat co ma byt vypisane v tych spodnych riadkoch-v prilozenom linku na fotke oznacene sipkami, lebo mi to nechce ukladat prijate obrazky medzi fotky som to nejak omylom zmenildik
LINK: http://img14.imageshack.us/img14/5104/img000.png

Skoda ze nejsem nadany programator ..
 Skoda ze nejsem nadany programator .. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé