Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
caran píše:Dnes sa objavila v Cydii prvá komerčná turn-by-turn navigácia.
http://ripdev.com/ida
Vyvinutá spoločnosťami Vobis Computer a Sygic a distribuovaná cez Ripdev.
Mapové podklady sú od Teleatlasu z Februára 2009
Cena: 109.99$ (7 dní - FREE, trial)
h4wk3y píše:Griever: Tady nejde o Sygic smaotny.. ale o presnost ve spojeni s iPhone 3G... ja to opravdu jest enemel moznost testovat, ale pomalubych tomu i veril, protoze ta GPS v iPhone je prachsprosta bida...
blazingufo píše:Este ma zaujima jak casto budu mapy aktualizovat, lebo bratislava sa v sucasnej dobe pomerne rychlo a casto meni a holt so stare mapy su na nic
murder píše:Pánové než se k něčemu vyjádříte, nechtělo by to otestovat?
Signál ukazuje dva dílky, ale to je jen naprogramovaný ukazatel, stejně ho mohli naprogramovat aby při žádném signálu ukazoval full, prostě síla signálu o ničem nevypovídá.
Včera jsem ji testoval a chová se absolutně stejně jako jiné navigace například ve WM zařízeních, na volném prostranství úplně v pohodě v úzkých uličkách s vysokými stavbami se může stát, že dojde ke zkreslení, ale k tomu docházelo i u originál TomToma (500 nebo tak nějak) i u Mia C510. Netvrdím, že to je zázrak, každý preferuje něco jiného, ale tvrdím, že to funguje bez problémů stejně jako ostatní Navigace.
rony píše: to vsak robia vsetky GPSlen SirfIII ma nejaku inteligenciu, kde sa snazi eliminovat odrazy od stien.
frizi píše:Ondra_Pb: ty si akurat tak zlodej a nie stastny majitel
rafto píše:Dnes som otvoril Cydiu a ukazal sa mi upgrade na program iDA vie niekto co je nove?neviem po anglicky takze mi to nic nehovory.
DeMaio píše:Mas zapnute v nastaveniach zistovanie polohy?Je to vo vseobecnych..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé