Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mikis.m.s píše:Mohly by jste pls přidat do nastavení, přednastavit číslo po zapnutí?
Johny004 píše:Tahle aplikace se mi v celku líbí. Jen mám menší výhrady proti tomu captcha kódu. Co se mi hodně líbí je možnost psát na široko. Co přinesou další updaty?
Dammster píše:Zdravím,
aplikaci jsem koupil a zatím funguje parádně. Mám ale jednu prosbu na developery.
Představte si situaci, že píšu někomu z této aplikace poprvé a nevím jakého má operátora, tedy jestli nemá přenesené číslo - což nevím prakticky nikdy kromě přítelkyněJe sice hezké, že aplikace si pamatuje následnou změnu operátora. Ale co když chci odeslat vcelku důležitou sms a ta kvůli přenesenému číslu nedojde? Nešla by přidat volba typu "Odeslat na všechny operátory?" Pak bych jenom do sms přidal ať mi odepíše jakého má operátora a bylo by.
Děkuji za odpověď.
TommyS píše:Takže zlodějíček byl dopaden. memberlist.php?mode=viewprofile&u=16454 . Postih uživatele rozhodne jackie.
Antabelus píše:Příspěvek jsem si přečetl již po třetí a přiznávám se, že úplně nechápu jeho obsah. Bude to asi tím, že jsi se snažil dostat ze sebe informace ven co nejrychleji s ohledem na emoce.
Jen bych rád dodal, že mě vadí jen to, že nám unikají peníze za aplikaci, kterou už dlouho vyvíjíme. Ať si každý ve svém volném čase dělá co uzná za vhodné, do toho mi nic není, ale jakmile to začne zasahovat do mě, to už mi vadí. Jak se říká, svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé