Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

- subjektivne sa mi zda, ze sa nacitavaju sviznejsie ako googlemaps. Najma zoomovanie je o dost rychlejsie. Teda rezim obycajny. Tiez to nie je taka katastrofa, ako som cakal. Satelitne snimky nic moc, ale tiez to nevyzera na tragediu. Ja to ale malo pouzivam.
Jadro píše:Nastaveni - Jas a tapeta
dik... vôbec som si nevšimol, že tam je aj "jas" 

TomXasS píše:No dnes mi uz appstore neseka, vcera boli asi fakt brutal pretazene servery. Cakam v ktorom iOS ci 15 alebo 16 apple povoli zapinanie wifi v notif. centri. Vadi mi to zapinat to naokolo uz tolko rokov ..

tatamuk píše:Když pominu všechny plusy a mínuse je někdo schopen porovnat jak je to v 6 na 3GS s rychlostí, plynulostí, odezvou ...

inak hodnotim zatial iOS 6 pozitívne...všetko beží v pohode

Slimák píše:Regulace mi prijde stale k nicemu. Kdyz odemknu display, automaticky se zreguluje na aktualniho hodnotu osviceni. Pokud zjisti vyssi hodnotu svetla, automaticky se jas zvysi, ale jakmile v pokoji zhasnu, tak se jas nesnizi, ale musim zamknout-odemknout. Takze u me zadna zmena.

Je videt, že Apple je x let za opicema. To nemohli nechat google mapy apson dokud to nedoladí? 

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 
Tea Racer píše:Mapy jsou opravdu ostuda, místo Zlína GotwaldovJe videt, že Apple je x let za opicema. To nemohli nechat google mapy apson dokud to nedoladí?
Už je tradice že to uchvátají
Zkus vlézt do nastavení map a tam změnit popisky na Vždy česky.

Dammster píše:To nevím, co provádíš, ale já mám normálně ZlínZkus vlézt do nastavení map a tam změnit popisky na Vždy česky.

jeenik píše:V aplikaci Hledat iPhone lze pouze přehrát zvuk, už nelze poslat zprávu, což se občas hodilo, jednou jsem takto zloději mého iPhonu posílal informace jakej je to haj..

cuting píše:jeenik píše:V aplikaci Hledat iPhone lze pouze přehrát zvuk, už nelze poslat zprávu, což se občas hodilo, jednou jsem takto zloději mého iPhonu posílal informace jakej je to haj..
A všiml jsi si, že je v appstore nova verse findmyphone? Společně s iMovie to byli první dvě, které jsem po instalaci šestky updatoval. Chodí normálně i se zvuky ale má jiné prostředí a běhá už na nových mapách

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé