to Tony1: mě MMSky u T-Mobilu jdou. Odesílám i přijímám normálně. Ale podobný problém jsem měl asi před dvěma týdny. Z ničeho nic mi přestaly MMS docházet a po pravdě nevím, jak dlouho to tak bylo. Moc mých známých mi MMS neposílá a zjistil jsem to jen náhodou, když se mě jeden kamarád zeptal, zda m i došla ta zpráva, co mi poslal.
Po zdlouhavém zkoušení všech možných variant v čem by mohla být chyba, jsem došel k závěru, že jí způsobovala špatná komunikace, nebo spíš nekomunikace SwirlyMMS s mojí tehdejší verzí iRealSMS. Měl jsem tuším verzi 2.0.6-2. Nevím přesně, jestli to bylo jen tím, ale jelikož jsem v tu dobu zkoušel program hClipboard a zjistil jsem, že v té verzi iRealSMS se mi tato klávesnice ne a ne zobrazit, tak jsem iRealSMS aktualizoval. Po tom, co se mi nahrála verze 2.0.7.3, tak mi po restartu telefonu došly naráz asi tři MMSky, co mi někdo poslal dva až tři dny před tím. Teď mi už chodí normálně ("relativně normálně" - oproti jiným telefonům, co jsem měl, asi s minutovým zpožděním). Každopádně svůj problém jsem vyřešil a víc se tím nezabývám.
Jinak co se týká nějakých návodů výše v tomto fóru - nechápu proč by se ve SwirlyMMS měl přepínat režim odesílání/příjmu na Nokii N95, když je od tvůrců programu implementován režim iPhone??? Vy snad máte jiný telefon??? - to jen tak k zamyšlení