SMS z iPhone zdarma [internetová brána]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar Antabelus | pon lis 10, 2008 10:55 pm

Re: [POSÍLÁME!] SMS z iPhone zdarma

dolydoli píše:Prosim moc rad bych vyuzival, tuto aplikaci, ale zjistil sem trochu chybicku. Na moje cislo, s kterym sem to taky zkousel jestli tato aplikace pofrci nejde poslat sms. Napise se odeslano a nikdy nic nedoslo. Zkousel sem to z vice iPhonu. Mam prenesene cislo od O2 k T-mobile. Kdyz dam prenostitelnost automaticky, tak to ani nezjisti ze mam T-mobile a kdyz dam T-mobile, tak se me to zepta na klic, vyplnim a napise se zprava odeslana. Ale nedojde. Pls help. Nevadi me ze nechodi zpravy me, ale jak mam potom vedet ze prisli nekomu komu bych je eventualne posilal. Mate nejakou radu, reseni? Dik

Je logicke, ze v pripade automatucko rozpoznavai se cislo chova jako O2, dle predvolby, takze ja pisete - aplikace nepozna ze je to t-mobile.

Pokuste se odeslat sms zpravu prostrednictvim brany poslatsms.cz a dejte vedet, jak jste dopadl. Take je mozne, ze jste odesipal SMS, kdy byla dnes zaznamenana nefunlcnost odesilani do site T-Mobile na strane serveru poslatsms.cz.
iPhone guru
iPhone guru

dolydoli | úte lis 11, 2008 11:14 am

No posilal sem to vcera, ale jeste sem odesilal na ostatni T-mobile a to fungovalo. Dneska se mi podarilo zase z tvoji stranky odeslat na ostatni T-mobile. Pres poslatsms.cz se me podarilo poslat jenom z pocitace. Z iPhonu me to nejak blbne, mozna je to i nestabilnim wifi pripojenim. Sem ve skole a nejak to blbne. No a na moje cislo nejde odeslat z poslatsms.cz vubec, pise ze zpravy nebyli odeslany. Nevim v cem je chyba.
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | úte lis 11, 2008 12:10 pm

V tomto případě ti nezbývá nic jiného, než se obrátit na technickou podporu serveru poslatsms.cz, protože já s tím nic neudělám.
iPhone guru
iPhone guru

Grim3rr | úte lis 11, 2008 12:39 pm

To Antabelus: Zdravim te, jak postupujes s registraci? Je to asi hodne narocne, jak na cas tak na vymysleni. Chtel jsem se zeptat, protoze se uz moc tesim, jak jsi daleko. A pokud muzes, muzes nam napsat takove prewiev co bude registrace obsahovat? Spoustu priznivcu to jiste bude natesene zajimat.

Dotaz k safari: Obcas me stranka zustane v tzv. keši. Ze kdyz spustim safari nenacita se znovu. Nekdy bohuzel jo. Je nejake nastaveni nebo nejaky tip na to aby se me stranky opetovne nenacitali (neaktualizovali) pri znovu spusteni?

Diky
Pouze uživatel
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | úte lis 11, 2008 2:47 pm

Grim3rr píše:Zdravim te, jak postupujes s registraci? Je to asi hodne narocne, jak na cas tak na vymysleni. Chtel jsem se zeptat, protoze se uz moc tesim, jak jsi daleko. A pokud muzes, muzes nam napsat takove prewiev co bude registrace obsahovat? Spoustu priznivcu to jiste bude natesene zajimat.

Ahoj, s registrací jsem zatím nepostoupil vůbec. Náročné to nejspíš bude, až se na to vrhnu. Teď si davám na čas a odpočívám. Preview co bude registrace obsahovat vám napsat klidně mohu, ale vyhrazuji si právo cokoliv změnit nebo upravit či úplně vynechat.
  • Nastavení autosignatury (před / za, obsah)
  • Pevné nastavení čísla odesílatele (pro VF)
  • Možnost vybrat si skin (vzhled)
  • Adresář (jméno, telefonní číslo, přenositelnost)
  • Databáze odeslaných SMS zpráv

Grim3rr píše:Obcas me stranka zustane v tzv. keši. Ze kdyz spustim safari nenacita se znovu. Nekdy bohuzel jo. Je nejake nastaveni nebo nejaky tip na to aby se me stranky opetovne nenacitali (neaktualizovali) pri znovu spusteni?

No cache nevím jestli je ovlivnitelná, bohužel nemám tušení zda-li se to v iPhone dá nějakým způsobem preventizovat.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Antabelus | čtv lis 13, 2008 2:21 pm

Nová verze! 3.0b!

Do hlavního skriptu byl zaveden mechanismus pro přihlašování uživatel, včetně pokusného adresáře. Chcete-li si přihlášení či adresář vyzkoušet, přihlašte se ve verzi 3.X pod uživatelským jménem Test s heslem test. V případě uživatelského jména není mechanismus citlivý na velikost písmen.

BTW: Rozhodl jsem se, že databázi odeslaných SMS zpráv vynechám. Přemýšliví lidé jistě pochopí proč.

Prosím adminy a mody, aby mi tento doublepost nesmazali. Chtěl jsem pouze zviditelnit téma dalším příspěvkem, aby se lidé dozvěděli, že se něco děje. Mockrát děkuji.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar ADIO45 | čtv lis 13, 2008 5:03 pm

dobrá práce :-) na tuto verzi 3.0 fakt těším kromě zapamatovaných kontaktů
zatím ještě není dodělané kromě odhlášení a nastavení....Jen tak dál...
kdyz bude finalní verze tak upravím články navíc jak nastavit blablabla :-))
[size=85][size=85]omlouvam se za mou cestinu lepe psat neumim [/size][/size]
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | čtv lis 13, 2008 5:21 pm

Ano, tato verze 3.0b slouží pouze jako prezentační verze jak to bude zhruba fungovat, a hlavně abyste viděli, že se něco děje a že se jen tak neflákám :-)

Registrace zatím není možná a v adresáři jsou předdefinované 3 ukázkové kontakty na vyzkoušení.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar vbruno | čtv lis 13, 2008 8:52 pm

Ten adresar je naprosta bomba !!!

Jen navrhuji, abych videl sve kontakty rovnou kdyz jsem prihlaseny. Protoze je mnohem pravdepodobnejsi, ze budu posilat smsku nekomu z adresare nez ze budu cislo zadavat rucne :-) Spis tuto moznost bych skryl pod odkaz. To znamena dat misto boxu pro zadavani cisla rovnou treba rolovaci menu s mymi kontakty. A pokud bys tam nechal ten box pro cislo, bylo by fajn mit kontakty dole rovnou vsechny k dispozici. Jde mi v kazdem pripade o ten klik.

Pro me by bylo idealni, kdybych klikl na iphonu na iPhoneSMS a mel rovnou moznost kliknout na kontakt :-)

A kazdopadne se klidne absolutne vybodni na to co jsem napsal, i tak je vse skvele. Jsou to jen navrhy! :-)

DIKY !!
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Antabelus | čtv lis 13, 2008 11:18 pm

Vyborny a velmi prakticky napad. Muzes se na to tesit v nasledujicich verzich.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar vbruno | čtv lis 13, 2008 11:35 pm

No, diky :-) Ten adresar je posledni veci, ktera chybi k tomu abych tu aplikaci pouzival opravdu vzdy, protoze do toho opisovani cisla se cloveku obcas nechce :-D

Jinak jsem se chtel zeptat, proc vlastne odesilani smsky trva nejakou tu chvilku, ze i pres wi-fi je to napr. 10s. Rikam to z toho duvodu a to by mohla byt i DULEZITA informace pro vsechny, ze po stisknuti tlacitka "Odeslat" je mozne stisknout bud HOME butto nebo i STAND-BY button a zprava se odesle prestoze nechate SAFARI ve stavu, kdy se zprava odesila. Je to dobre vedet, aby clovek pokazde necekal, az se mu objevi, ze zprava je odeslana a jeste to tu myslim nezaznelo.

Proto me zajima, v jakem okamziku se text skutecne preposle na branu. Tak dobre praci zdara a stale cekam na nejakou moznost prispevku !
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Antabelus | pát lis 14, 2008 8:10 am

Odesilani trva nejakou tu chvilku z toho duvodu, ze skript ceka na odpoved serveru a na jeji kompletni stazeni (coz je opatreni napr. pro rozpoznani T-Mobilu). Btw - odesilani trva stejnou chvilku jako z PC verze poslatsms.cz.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar vbruno | pát lis 14, 2008 8:36 am

Samozrejme jsem si tim ani naznakem nechtel postezovat nebo tak :-) spis ze zajimavosti.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Antabelus | pát lis 14, 2008 2:56 pm

Právě proto jsem ti úplně normálně odpověděl, abyses dozvěděl proč to tak je :-)

Nová verze 3.0.2b obsahuje mimo jiné i vylepšení, která jsi navrhoval.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar vbruno | pát lis 14, 2008 3:36 pm

No je to skvost :-) pekne, pekne
iPhone expert
iPhone expert

fana1 | sob lis 15, 2008 9:02 am

Mám prosím 2 dotazy :oops: Kdyz posilam SMS na Vodafone, tak se prijemci nikdy neukaze moje cislo jako odesilatele...I kdyz ho vypisu a dam potvrdit...A druhy dotaz je ten, jestli je v poradku, ze do pocitani znaku se nezapocitavaji mezery mezi slovy..Dekuji mockrat za odpovedi... Jinak aplikace je bomba :wink:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | sob lis 15, 2008 9:20 am

Pocitadlo napsanych znaku pocita mezery mezi slovy, ale nepocita prazdne znaky na koncich retezce. Zkus si so pak ve finale kdyz uz mas text napsany spocitat a uvidis.

Na Vodafone a cislo odesilatele se behem dneska podivam.
iPhone guru
iPhone guru

fana1 | sob lis 15, 2008 9:29 am

Priznam se, ze ted jsem Te moc nepochopil..Dam priklad..Napisu "cau kamo"..Ale ono to tu mezeru za ahoj nezapocita..kdyz napisu "k" tak to napise 5...Snad jsem to napsal srozumitelne :oops: :) Dekuji
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Antabelus | sob lis 15, 2008 4:05 pm

Ano přesně tak, počítadlo tedy ukazuje správně, v čem je tedy problém?

Když napíšeš 'Ahoj' - počítadlo ukáže 4.
Když napíšeš 'Ahoj ' - počítadlo ukáže 4 - protože poslední mezeru a ostatní prázdné znaky na koncích řetězců ořezává, stejně jako skript na odesílání, takže skutečně mezera na konci nepřijde.
Když napíšeš 'Ahoj k' - počítadlo již nezapočítá jen písmenko k, ale i tu mezeru mezi tím. Takže ukáže 6.
A pro demonstraci - zkus napsat ' Ahoj ' - počítadlo ti napíše 4 ;-)

Jinak odesílání do sítě Vodafone s vyplněným číslem odesílatele mi jde v pořádku, stejně jako mnoha dalším lidem, kterých jsem se ptal. Nevím kde je chyba. Možná někde v přenositelnosti, ale to už je chyba na straně poslatsms.cz a já s tím nic neudělám. Je to číslo přenositelné? Co se stane když odešleš SMS s vyplněným políčkem čísla odesílatele přes PC verzi poslatsms.cz?
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar S474N | sob lis 15, 2008 7:53 pm

Je to super prace, ale mel bych takovou pripominku, respektive namet. Co udelat definovatelnou URL, ktera by predvyplnila dane udaje? Konkretni priklad

http://iphonesms.php5.cz/odeslat.php?prijemce=XXX&prenositelnost=YY&podpis=ZZZZ&umistenipodpisu=AA

XXX - tel cislo
YY - O2, TM, VF
ZZZ - podpis
AA - P, Z

Nebo neco na tenhle zpusob. Clovek by si mohl danou URL ulozit do Zalozek a potom by jenom vzdycky napsal zpravu a dal odeslat. Prijde mi to jako podstatne zjednoduseni a nemusi se clovek ani prihlasovat.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Antabelus | sob lis 15, 2008 9:34 pm

Určitě ne :-)

Od toho je tu možnost registrace a adresář, pokud zaškrtneš políčko "zapamatovat", znovu se přihlašovat nemusíš.
iPhone guru
iPhone guru

Semtex | sob lis 15, 2008 11:27 pm

jasne ze libi, ale uz by si sem mel dat nejaky odkaz na DONATE :wink:
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

johny03 | sob lis 15, 2008 11:38 pm

jj měl..když si stím dáš tolik práce, tak by to chtělo nějakou odmněnu..kdo se připojí ?

mullDie | ned lis 16, 2008 1:12 am

nasel jsem pro me docela zasadni bug. nevim, jestli to dela u vsech operatoru (dela me to u TMob), ale...

kdyz napisu sms delsi nez 160 znaku, tak se zprava neodesle. uz vickrat se mi to stalo a dneska jsem to testoval u 3 sms. vsechny mely nad 160 (180;260;320) znaku. kdyz dam odeslat, opisu overovaci kod pouze jednou a web me zahlasi, ze je uspesno odeslano, pritom kde nic tu nic.

mohl bys na to kouknout? nebo to dela jen me?

jrsound | ned lis 16, 2008 7:06 am

Nelze teda aspon me se prihlasit se stávajícím účtem píše mi to že účet neexistuje:( ale jinak vše super...a s tou adměnou autorovi souhlasím ...link na donate
Host
Host

Uživatelský avatar vbruno | ned lis 16, 2008 9:13 am

Ja uz jsem to navrhoval nejakou tu dobu zpatky, samozrejme pro prispevecek jsem vsema 10ti :-)
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Antabelus | ned lis 16, 2008 9:52 am

kdyz napisu sms delsi nez 160 znaku, tak se zprava neodesle

Zkus odeslat SMS delší než 160 znaků z PC verze poslatsms.cz, a pokud úspěšně odešleš, budu problém brát jako za problém mojí nadstavby. Předpokládám ovšem, že odeslání nebude úspěšné ani z poslatsms.cz, takže se budeš muset obrátit na technickou podporu tohoto serveru.

Nelze teda aspon me se prihlasit se stávajícím účtem píše mi to že účet neexistuje

Pokud se snažíš přihlásit se s účtem na poslatsms.cz, tak to je marné. Bude nutné zaregistrovat se na iPhone SMS, jen co to dodělám. Každý den na tom tvrdě pracuji.

uz by si sem mel dat nejaky odkaz na DONATE

Až ta aplikace bude taková, jakou si jí představuji, budu o donate přemýšlet.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar S474N | ned lis 16, 2008 10:31 pm

Antabelus píše:Určitě ne :-)

Od toho je tu možnost registrace a adresář, pokud zaškrtneš políčko "zapamatovat", znovu se přihlašovat nemusíš.

Problem je jenom ten, ze proc by se mel clovek kvuli dvou cislum registrovat. Nicmene je to tvoje aplikace. Osobne budu doufat, ze jestli nekdo udela neco podobneho, ze se bude inspirovat i v tom, co jsem zde psal.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Antabelus | ned lis 16, 2008 10:55 pm

Stopro :-)
iPhone guru
iPhone guru

mullDie | ned lis 16, 2008 10:57 pm

me ani tak nejde o adresar (pisu jen na jedno cislo), jako spis o hitorii sms. to je pro me asi nejvetsi prinos.
kazdopadne chyba s vice znaky je u poslatsms a tam nereagujou :X takze psat pouze po 160 znacich :(

Uživatelský avatar Antabelus | ned lis 16, 2008 11:10 pm

Historie SMS se nedočkáš. Dalo by se to totiž považovat za logování SMS, což je velmi velmi velmi nechtěné některými rýpaly.
iPhone guru
iPhone guru

mullDie | ned lis 16, 2008 11:31 pm

to je docela naprd... a co mit volbu "historie sms: zap/vyp"? zrovna na ni jsem se tesil nejvic :-(

Uživatelský avatar Antabelus | pon lis 17, 2008 12:46 am

Budu o tom premyslet.
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar vbruno | úte lis 18, 2008 9:22 am

No ja jsem puvodne prisel s napadem historie odeslanych zprav a chapu ze vzhledem k nekterym prispevkum sis to rozmyslel. Ale jsem taky proto, aby to bylo treba nastavitelne. Ale ono v tomto pripade muze par zminenych remcat, ze se to loguje i kdyz je to vypnute :-)
iPhone expert
iPhone expert

mullDie | úte lis 18, 2008 10:56 am

Logicky. Kdyz budu mit registraci a adresar, sdilim tim uz osobni informace. Takze logovani samotnych sms je docela jedno :-)
Zpravy loguje i samotny operator, ale pochybuji, ze se nakej zamestnanec ukaji nad ctenim mych milostnych sms pritelkyni :-) Stejne tak to urcite nedela Antabelus.
Jak nikdo rekl: pokud se vam neco nelibi, nikdo vas nenuti aplikaci pouzivat :-)

Grim3rr | úte lis 18, 2008 11:27 am

Uz jen ze tu kdokoliv pise a cokoliv dela na internetu veskere paket data se ukladaji u poskytovatele pripojeni. Tak co tu plasite s SMS.

Ti co maj problem s ctenim jejich zprav at je posilaji prez NASA nebo FBI a ne prez free verejne sezwery.

To Antabelus: Udelej prosim ukladani zprav nebo export na email. Po odeslani se sms posle na cislo a na email, ktery si zadas. Tim nebude potreba logovani.
Pouze uživatel
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | úte lis 18, 2008 12:51 pm

Uvidíme. Logování SMS je to poslední, co budu teoreticky realizovat.
iPhone guru
iPhone guru

jrsound | úte lis 18, 2008 2:45 pm

Zdravím...od verze kdy funguje přihlášení se dramaticky zpomalilo (odezva) zadávání písmen smsky u předchozích verzí to bylo v pohodě...zkoušel jsem restart iP a restart networks a pořád to dělá takže si myslím že chybička bude někde v aplikaci... používam 2.1 fw....a uložení čísla do adresáře ještě asi nefunguje co? díky
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | úte lis 18, 2008 3:19 pm

Ano, odezva při psaní textu je pomalejší než v předchozích verzích, ale vzhledem k dalším možnostem aplikace je to myslím omluvitelné, ale hlavně to z toho nepřímo vyplívá. Adresář ještě funkční není. Dnes dodělávám správu účtu. Jako bonus doporučuji nepřehlížet známku beta ;-)
iPhone guru
iPhone guru

jrsound | úte lis 18, 2008 8:05 pm

Vím že je to beta:) jen se ptám...a taky se chci zeptat vím,že to je ted naprosto nepodstatný ale stane se neco do budoucna s tou odezvou protože napsat takhle smsku je nekdy dřina...jinak Vám moc fandím a rád podpořím Váše usilí až to doděláte...
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace pro iPhone