Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Jan12 píše:mam Skype3,aj tak to tam nevidím,naúpíš mi prosím Ta podrobnejšie o nadstavení.Dakujem.
Design píše:Pokud to natáčí na 3G, tak jen stylem, že to fotí a skládá obraz z fotek. Stejně jako to dělaly foťáky ještě donedávna.
Gamecentr už je i na 3G??
martan1981 píše:Design: Ked technicky nevies co je to vlastne kontinualny zaznam, skusim ti to prezradit. Je to vacsinou 25-30 fotiek za sebou. Nic si z toho nerob, niektori zase veria na Jeziska![]()
Teraz otazka. Pouziva niekto Skype 24/7 na iphone 4?
Zaujima ma stabilita Skypu. Ja som mal moznost skusit ho na 3gs a na ipade a nic moc. Po nejakej praci som nasiel skype odpojeny a az po spusteni sa znova napojil. Takze na pozadi mi isiel maximalne nejakych 8 hodin. Je toto aj na IP4, alebo je to vdaka vacsej ramke stabilnejsie?
Vdaka za postrehy
crusader píše:Na 3G toto nelze. Skype nevyužívá push notifikace, ale pouze multitasking (takže běží stále na pozadí a proto dochází při spuštěném skypu k rychlejšímu vybíjení baterie). Jelikož iP 3G nedisponuje multitaskingem, nemůže ho skype využít a tudíž každým opuštěním programu ho natvrdo vypneš.
crusader píše:A já říkám, že pokud jsi na 3G neměl JB se spuštěným Backgrounderem, tak to fungovat prostě nemohlo. Pokud ti to fungovalo i bez JB, tak máš zázračný 3G a na tvou otázku neznám odpověď.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé