včera jsem na to klikal když jsem byl v chatu a nějak mi nachvilku zmizeli to řazení podle abecedy ...
 a pak se mi to zase vrátilo ... nějakým gestem se to řazeni podle abecedy zruší ...
 a pak se mi to zase vrátilo ... nějakým gestem se to řazeni podle abecedy zruší ...Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

a pak se mi to zase vrátilo ... nějakým gestem se to řazeni podle abecedy zruší ...
 a pak se mi to zase vrátilo ... nějakým gestem se to řazeni podle abecedy zruší ... , mějte se mnou strpení !?
, mějte se mnou strpení !?

... musíš na m.facebook
 ... musíš na m.facebook  ... tam funguje i lajkování komentářů ... a líbí se mi tam i ty narozeniny že to rovnou vypisuje ...
 ... tam funguje i lajkování komentářů ... a líbí se mi tam i ty narozeniny že to rovnou vypisuje ... , mějte se mnou strpení !?
, mějte se mnou strpení !?

"
 "

preinstalovat tiez, skusim restore, pripadne si hodim 4ku OS
  preinstalovat tiez, skusim restore, pripadne si hodim 4ku OS

mám problém s facebook applikáciou aplikaciu spúšťa - načítava a búm hned sa zavre...
 mám problém s facebook applikáciou aplikaciu spúšťa - načítava a búm hned sa zavre...  ???? čo je ma znamenať
 ???? čo je ma znamenať

split píše:Ako to preinstalovavate? Jedine naozajstny reinstall je 1. zmazat app z telefonu 2. zmazat app z itunes 3. Zosynchronizovat 4. Stiahnut a znova nainstalovat. Pri inom postupe mozu ostat ulozene data ktore aplikaciu zhadzuju.

tvorcovia apky asi niekde urobili chybu. Aj tak JB + stary iOS = nieje sa comu cudovat.
 tvorcovia apky asi niekde urobili chybu. Aj tak JB + stary iOS = nieje sa comu cudovat.

ja to vôbec nechapem aplikacia z ničoho nič zase začala ísť ????
 ja to vôbec nechapem aplikacia z ničoho nič zase začala ísť ???? ja to vôbec nechapem aplikacia z ničoho nič zase začala ísť ????
 ja to vôbec nechapem aplikacia z ničoho nič zase začala ísť ????  

porad pada
 porad pada
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz