Tak nevím, nechci zbytečně snižovat ničí práci (a zvlášť ne českého programátora), ale zároveň tam prostě vidím problémy, navíc jste se (ve vší úctě k vám) ale vyjádřil jenom k tomu "co vám vyhovuje"...
To, že někdy je rozdíl v teplotě na ikoně a aplikaci, to se tedy dá díky vysvětlení vámi celkem pochopit, ale ten zbytek mě osobně celkem vadí. Ale vždy se najdou ti, kteří jsou spokojeni a obráceně (a málokdo je ochoten dát racionální zpětnou vazbu, v dobém - bez pochlebování, i špatném - bez urážení). Navíc já mám jakousi osobní zkušenost s tvůrci aplikací, kdy je někdy těžká komunikace s někým, kdo nechce chápat uživatele (spisovatel a novinář Upton Sinclair to kdysi řekl velice hezky:
"Je těžké někoho donutit, aby něco pochopil, když je pro jeho práci a plat lepší, aby to nechápal"). A je ideál, když je apka graficky povedená (což je i tento případ), zároveň ale i povedená funkčně (což už tady tak docela neplatí). Já osobně raději oželím tu povedenější grafiku a upřednostním funkcionalitu.
Pokud tedy bazírujete na zobrazování teploty na ikoně (což možná kdysi bylo zajímavé, postupem času s vývojem iOS to ale je dle mého naprosto zbytečné - bez toho, abych odemykal iPhone tak mám v oznamovacím centru stručně počasí s teplotou už dnes), zároveň tím ale snižujete funkcionalitu aplikace (logická spolupráce s GPS, která je díky mobilnosti iPhonu/iPadu dle mého celkem klíčová, technickou stránku věci posoudit nedovedu - tedy to co je a není technicky/softwarově možné, viz vaše vysvětlení Praha-Brno). Ale chcete se tímto odlišit od ostatních aplikací s počasím, je to tedy vaše volba. Ale jsou/budou i tací, kteří tu "nelokaci" aplikace zjistí až po zakoupení a mohou se cítit podvedeni, protože žádné varování předem nedostali.
Upozorňoval jsem na někdy tvrdošíjné zobrazování rozdílné teploty oproti skutečnosti a to s tím předchozím odstavcem asi víceméně souvisí. Zpochybňovat venkovní teplotu, kterou ukazuje teploměr v autě je možné do okamžiku, kdy si to ověřím na teploměru doma a ve dvou dalších aplikacích a na internetu. Ano, byly tam rozdíly (v řádu desetin stupňů, celkový rozptyl ale nebyl víc než cca +- čtyři destiny stupně). U této apky to byly ale rovné dva stupně... A to jak doma, tak před tím cca dvě hodiny o stodvacet km dál.
Další "problém" vidím ve vašem tři roky starém vyjádření
počasí @ In-počasí - české počasí v novém [AppStore, 1,59 EUR] , a ticho po pěšině... Faktem je, že někde jste to již zase slíbil.
V kontextu s předchozími řádky považuji toto za nejmenší problém (aktuální je iOS7, tohle je v betě iOS8):

Nicméně mi přijde jako zvláštní to, že beta je už ve čtvrté verzi, a nikde jinde jsem takovéto grafické pochybení nezaznamenal, byť je to "jinde" zatím laděné také na sedmičku.
Napsal jsem (mám trochu času

, tak jsem se trochu rozepsal), jak se na vaší aplikaci na počasí dívám já (jenom poplácáváním po ramenou se vývoj nikdy dál nepohnul), budu zase dál používat nativní počasí (se zobrazováním v informačním centru a povedenou animací ve vlastním zobrazení) v kombinaci s Yr.no. In-počasí zase skončí nevyužité v AppStore.
Už vám dám pokoj

, hodně štěstí.