Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

toncek píše:Stáhl jsem si wooky, vybral i auto-moto, poslali mi smsku s přístupovými údaji a informací, že se mi časopis stáhl do čtečky. Otevřu čtečku, přihlásím se, ale časopis nikde. Když ho chci stáhnout znovu, tak hlásí, že už jsem si ho stáhl..

niky79 píše:Mě nic nepřišlo. Asi proto, ze wooky a účet na něm uz mám a určitě nehodlám studovat, co vse musím udělat, abych se k nějakému takovému obsahu dostal. Mě prijde osatka o nicem.

)

Funguje to nekomu? Postupoval jsem dle popisu, ale k zadnemu slevovemu kuponu jsem se nedostal. Pouze na jejich webu pod textem Objednat slevu se objevil text Špatný kód kampaně.
Proc me to neprekvapuje?
Jen pro informaci, nejedna se o akci Vodafonu, takže stačí přijít do subwaye a tam dávají svoje kupóny, nebo si rovnou o slevu říct a dostanete ji bez čehokoliv.

. Myslím si, že u Vodafonu sedí u Appshopru a modlí se, že se tam něco objeví co by mohli využít.
si zabil...

KaoluNuKain píše:A zkoušel nějakej zákazník psát na jejich podporu jestli někdy bude?
Dobrý den, Adame,
zařazení navigace Sygic do ošatky řešíme se společností Apple. Hned, jak bude aplikace dostupná, pošleme zákazníkům SMS a budeme komunikovat na sociálních sítích. Adéla, tiskové oddělení

mrzic píše:A zkoušel jsi se podívat na jejich FB stránku?

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]