Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

aj ked viem, ze je tam malo anglickych textov, ale predsa by sa na to dobre pozeralo
  aj ked viem, ze je tam malo anglickych textov, ale predsa by sa na to dobre pozeralo  

dodulo píše:@dodo nechystas sa na slovencinuaj ked viem, ze je tam malo anglickych textov, ale predsa by sa na to dobre pozeralo

murder píše:Tak tak dodo chtěl jsem udělat češtinu, ale je tam toho málo.

Takze asi budu muset vyckat, nez se to nejak rozchodi.. nebo nevim.. ani nechapu jak se dostat do DEMO modu, kterej uvadi medevil na svych strankach..
 Takze asi budu muset vyckat, nez se to nejak rozchodi.. nebo nevim.. ani nechapu jak se dostat do DEMO modu, kterej uvadi medevil na svych strankach..  

scorpi píše:Umíš přidělit práva přes SSH?
Pokud ano, přiděl práva 7777 celé složce iBluetooth.app
Aplikaci mám na třech iPhonech. Na dvou jde bez problémů a na tom třetím vůbec nenaběhla a hned spadla na spingboard. Pomohlo až tohle.

sony123 píše:Ja keď otrorím tú aplikáciu a kliknem na Get licence,tak mi to napíše,že sa nepodarilo zaregistrovať či čo.
Edit:
Teras mi už nejde vôbec vyhodi mi nejakú chybu.

juslik píše:ja pouzivam iStorage ale je plateny...

Soubory, které můžete otevřít: .jpg, .tiff, .gif (obrázky); .doc a .docx (Microsoft Word); .htm a .html (webové stránky); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Adobe Acrobat); .ppt a .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .xls a .xlsx (Microsoft Excel)

Jen se mi zatím nepodařilo přijmout žádný soubor...
 Jen se mi zatím nepodařilo přijmout žádný soubor...
invader píše:Ze stránky výrobce:Soubory, které můžete otevřít: .jpg, .tiff, .gif (obrázky); .doc a .docx (Microsoft Word); .htm a .html (webové stránky); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Adobe Acrobat); .ppt a .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .xls a .xlsx (Microsoft Excel)

)
 )

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé