xbuben | pon čer 08, 2009 11:06 am
Takže i má zkušenost:stáhnul jsem app+3 mapy(cz,pl,sk) během 30minut z Icy bez jakýchkoliv problémů,jak uz psal a.man pokud překročíte povolenou rychlost ve městě,je problém a hlásí vám to odbočte až když už jste odbočili,aspon mě to takhle dělalo,prostě ve městě to chce pomalejší jízdu pak to funguje dobře,další věc ikdyž méně postatná je že když napíši adresu tak číslo které jsem napsal nikdy nesouhlasilo,prostě si to dělá co chce stát,město,ulice v pohodě,ale číslo přeskakuje,dále pomalejší načítání signálu což mě dost trápí,pokud chcete někam jet,a nastavíte si trasu,ikdyž mám nastavenu nejkratší ,ekonomickou nebo nejrychlejší,vždy to vypočítá jen jednu trasu a je nutno použít alternativní trasu,pak to vypočítá většinou tu kterou chcete, zkoušeno 3x...
nevím,ale dnes se mi signal načetl během asi 40sec,ne jako včera kdy to trvalo i 3 min,ovšem to jsem byl pod stromem,takže pokud možno žádné překážky mezi váma a satelitem,to je ale logické,holt ne nejlepší modul používá iphone,po 30min jízdy po městě pouze v jednom případě mi ida ukázala směr do jednosměrky,jinak mě vždy dovedla na místo které jsem zadal,dokonce i našla přesnou adresu s jednociferným(problémy jsou jen s čísly nad 3cifry) číslem naprosto přesně,vše v pořádku pokud jedete dle předpisů,jen si ještě zvyknout na ovládání a jsem zatím spokojen, ale ještě je třeba testovat pokud to jde,mám ještě 6 dní
ještě jedna věc mi přijde divná pokud jsem idu nastavoval bez signálu např při cestě k autu nebo doma,a pak pod signálem jsem dal navigovat,vždy byl nějaký problém s výpočtem,ale když to bylo v autě,pod signálem vše bylo v pořádku,takže i nastavování může dělat problémy když nemáte signal,aspon toto je má prozatímní zkušenost.
Naposledy upravil
xbuben dne pon čer 08, 2009 1:54 pm, celkově upraveno 1
O2